Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate. Atacatorul a fost arestat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate. Atacatorul a fost arestat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce politia a fost chemata la fata locului, pentru ca un individ a injunghiat mai multe persoane, scrie presa britanica. continuă pe Adevărul

Mai multe persoane injunghiate intr-un centru comercial la Manchester

Mai multe persoane - cel putin cinci potrivit presei britanice - au fost injunghiate vineri intr-un .

Cinci persoane au fost injunghiate, vineri, in centrul comercial Arndale, din Manchester

Patru persoane au fost injunghiate, vineri, in centrul comercial Arndale, din Manchester. Un barbat de circa 40 de ani, principalul suspect, a fost arestat.

Atac sangeros intr-un mall din Manchester! Cel putin cinci persoane au fost injunghiate

Centrulcomercial Arndale din Manchaster a fost evacuat in urma unui atac. Patru persoane au fost injunghiate iar autoritatiile au ajuns de indata la fata locului. Cele patru victime sunt in acest.

Un baiat de 13 ani din Nasaud a murit dupa ce a cazut in gol de pe balustrada, la scoala. Cum s-a produs accidentul

Un elev de 13 ani din Nasaud a murit dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de 8 metri, la scoala. Acesta a fost internat timp de o saptamana la spitalul din Cluj-Napoca, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Sefa DGASPC Bistrita-Nasaud, Delia Rus, a anuntat .

Un barbat din Arges si-a anuntat familia ca a fost sechestrat. Dupa ce au rascolit toata localitatea, oamenii legii au dat de barbat. Ce se intamplase in realitate?

Un adevarat scenariu de film s-a desfasurat in localitatea Stefanesti, din judetul Arges. Un barbat a anuntat familia ca a fost sechestrat. Imediat, aceasta a alertat politia. 150 de politisti si 20 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )