Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai multe persoane injunghiate intr-un centru comercial la Manchester

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane injunghiate intr-un centru comercial la Manchester

Mai multe persoane - cel putin cinci potrivit presei britanice - au fost injunghiate vineri intr-un . continuă pe România Liberă

VIDEO Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate. Atacatorul a fost arestat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce politia a fost chemata la fata locului, pentru ca un individ a injunghiat mai multe persoane, scrie presa britanica.

Brailean retinut pe strada si incarcerat pentru talharie. A jefuit mai multe persoane in Italia

Un barbat de 34 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati dupa ce Curtea de Apel Galati a emis pe numele lui un mandate de executare a unei pedepse privative de libertate.

Atac armat in centrul orasului Manchester: 5 persoane, injunghiate. Cine este atacatorul

In aceasta vineri a avut loc un atac armat, chiar in inima orasului englezesc Manchester. Exista victime confirmate de catre autoritati, iar numarul acestora a fost facut public. De asemenea, atacatorul este un individ care si-a inceput actele de violenta in plina zi, cand a inceput sa injunghie oamenii de pe strada. Atac armat in .

Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Asiguratii au facut peste 9. 400 de reclamatii impotriva firmelor de asigurari in primele sase luni din acest an, in crestere cu 101,2% fata de aceeasi perioada din 2018, iar dintre acestea peste 7. 700 de reclamatii au fost facute de persoane diferite in crestere cu 109,69%), arata datele publicate marti de ASF. Euroins si City Insurance, firme care detin cele mai multe contracte RCA, au strans peste 76% din totalul reclamatiilor unice. ASF mai spune ca cele peste 7. 700 de reclamatii unice reprezinta 1% din totalul dosarelor de dauna avizate de asiguratori in perioada mentionata.

Centrul orasului Galati ramane luni fara apa potabila. Mii de galateni si mai multe institutii vor fi afectate

In cadrul lucrarilor de investitii executate de Primaria municipiului Galati, firma Dreams Riviera S. va executa mai multe lucrari de cuplare si punere in functiune a unei conducte de apa pe strada Domneasca.

Guvernul va aloca bani din Fondul de Rezerva pentru apa calda si caldura in mai multe localitati Rectificare bugetara nu poate fi facuta

Guvernul va aproba vineri alocarea din Fondul de rezerva bugetara a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati din tara, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca banii vor fi dati catre Brad, Focsani, Tulcea, Gheorgheni, Motru si Drobeta Turnu Severin. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anuntase, luni, ca Guvernul nu va face o rectificare bugetara la sfarsitul saptamanii, dar va fi adoptata o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca primariilor 1,4 miliarde de lei, urmand ca rectificarea bugetara de toamna sa apara la sfarsitul lunii noiembrie. Hotararea nu se afla pe ordinea de zi a sedintei si este posibil ca acea suma de 1,4 mld lei sa nu mai fie alocata, avand in vedere ca a trecut motiunea de cenzura.

Turcia a lansat faza terestra a ofensivei, patrunzand in mai multe zone din nordul Siriei VIDEO

Trupele turce si insurgentii sirieni sustinuti de Ankara au luat cu asalt mai multe zone controlate de militiile kurde siriene, initiind astfel faza terestra a operatiunii in nordul Siriei, actiune ce ar putea transforma razboiul civil sirian, relateaza Mediafax.

Turcia a lansat faza terestra a ofensivei, patrunzand in mai multe zone din nordul Siriei

Trupele turce si insurgentii sirieni sustinuti de Ankara au luat cu asalt mai multe zone controlate de militiile kurde siriene, initiind astfel faza terestra a operatiunii in nordul Siriei, actiune ce ar putea transforma razboiul civil sirian, relateaza Mediafax citand Reuters. Turcia a lansat, miercuri, o ofensiva militara in nordul Siriei, operatiunea avand ca tinte, potrivit lui Erdogan, militiile kurde ce controleaza zona. in aceasta prima zi a ofensivei, fortele armate turce au efectuat lovituri aeriene in regiunea Ras al-Ain de la granita, cel putin 11 oameni, dintre care 8 civili, fiind ucisi, potrivit unui ONG. UPDATE 03:00 ONU: Turcia informeaza Consiliul de Securitate ca operatiunea sa in Siria va fi proportionata si responsabila. Turcia a lansat ofensiva militara in nordul Siriei Victime in randul civililor Senator republican: Rugati-va pentru aliatii nostri kurzi care au fost abandonati rusinos de Trump .

Marturiile cutremuratoare ale slujitoarei lui Gheorghe Dinca! Femeia spune ca ar fi vazut mai multe fete in casa groazei

Noi audieri au avut loc miercuri pe cazul Caracal. Iar una dintre persoanele audiate ar fi slujitoarea lui Gheorghe Dinca, cea care sustine ca ar fi vazut mai multe fete in casa lui din Caracal. Fete care ar fi.

Gheorghe Dinca, expertizat psihiatric timp de mai multe zile. Presupusul criminal din Caracal continua discutiile cu specialistii INML

Expertiza psihiatrica la care e supus Gheorghe Dinca se va intinde pe mai multe zile. Marti, presupusul criminal din Caracal a stat patru ore de vorba cu specialistii INML, dar discutiile vor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )