Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO China a pus in circulatie cel mai rapid tren din lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO China a pus in circulatie cel mai rapid tren din lume

Trenul-glont lansat, joi, de chinezi, va merge cu o viteza de 350 de kilometri pe ora si va face legatura dintre Beijing si Shanghai, relateazaThe Telegraph. continuă pe Hotnews

OECD: Economia mondiala va inregistra, in 2017, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sase ani

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a mentinut prognoza de crestere economica pentru acest an la 3,5% - cel mai rapid ritm de avans din 2011 - si a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei mondiale in 2018, de la 3,6% la 3,7%, transmite Reuters, conform Agerpres.

iOS 11 vs iOS 10.3.3: care este mai rapid pe iPhone

IOS 11 a fost lansat in urma cu mai putin de 48 de ore, dar pentru ca nu se misca la fel de bine pe toate terminalele Apple, cineva a facut o comparatie. Dupa cum am detaliat in articolul cu cele mai importante schimbari introduse in iOS 11, cel mai nou firmware iesit din Cupertino [].

Mother!, cu Jennifer Lawrence si Javier Bardem, catalogat cel mai prost film al anului: reactia Paramount VIDEO

Filmul Mother!, in regia lui Darren Aronofsky si cu Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer si Javier Bardem in rolurile principale, a dezamagit spectatorii americani, care l-au catalogat drept cel mai prost film al anului. Partea proasta este ca nici criticii nu au o parere prea buna.

Cel mai greu lucru din lume

Stiti care e? Eu credeam ca va fi greu sa-i schimb scoala, ca tranzitia va fi grea, ca mutarea il poate afecta, dar nu Nu! Asta n-a fost greu! Telefonul care avea sa ma anunte ca bunicul lui tocmai a incetat din viata a fost, cu adevarat, cel mai greu lucru.

Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Superbet a castigat premiul pentru Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est in cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiaza cei mai performanti operatori in domeniul pariurilor sportive.

La Media Music Awards cel mai mare fan va primi trofeul din mana idolului sau

Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, ii va oferi si anul acesta ocazia celui mai infocat fan al unui artist autohton sa aiba parte de o experienta de neuitat in seara de 3 octombrie si sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau.

Avertisment sumbru! Riscul unui conflict nuclear, la cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece

Riscul unui conflict nuclear este la cel mai inalt nivel de la incheierea Razboiului Rece, afirma secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, avertizand comunitatea internationala.

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,.

Cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen a fost lansat oficial. Uite cat costa noul model german

Volkswagen a lansat un nou model cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt. Se numeste T-Roc si este cel mai ieftin SUV oferit in prezent de compania germana.

Sageti pe axa LPF - FRF: Olaroiu era cel mai indicat la nationala

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, priveste cu neincredere numirea lui Cosmin Contra la carma echipei nationale si spune ca cel mai indicat nume care trebuia adus la prima reprezentativa ar fi fost Cosmin Olaroiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )