Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Cine este Mans Zelmerlow, artistul suedez care a castigat Eurovisionul? Afla TOTUL despre el

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Cine este Mans Zelmerlow, artistul suedez care a castigat Eurovisionul? Afla TOTUL despre el

Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, a fost incoronat marele castigator al concursului Eurovision datorita piesei Heroes. La lansarea sa, single-ul Heroes. continuă pe Devorator Monden

Castigatorul Eurovision 2015. Cine este Mans Zelmerlow?

Castigatorul Eurovision 2015, Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, are o cariera stufoasa in industria muzicala suedeza. A concurat la competitii muzicale cunoscute, dar a si aparut gol la o gala destinata comunitatii gay si a avut norocul sa supravietuiasca tsunami-ului din 2004.

Eurovision 2015. Cine este suedezul Mans Zelmerlow, castigatorul finalei din 2015

Editia din 2015 a concursului EUROVISION a fost castigata de cantaretul suedez Mans Zelmerlow, cu piesa Heroes, care a obtinut un total de 365 de puncte.

Castigatorul Eurovision 2015, Mans Zelmerlow, risca suspiciuni de plagiat privind piesa cu care a participat la concurs - Heros (FOTO)

Mans Zelmerlow, reprezentantul Suedia si marele castigator Eurovision 2015, ridica suspiciuni de plagiat privind piesa Heroes, cu care a obtinut un total de 365 de puncte, atat in privinta.

VIDEO Cine sunt romanii care au muncit pe branci sa-si deschida propriile afaceri la Londra: Sunt politicosi si fac treaba buna

ROMANIA DIN REGATUL UNIT ep. Romanii care au vrut sa aiba propria afacere si-au infiintat-o rapid la Londra, dupa ce au muncit pe branci in alte domenii.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )