Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Circulatie blocata joi pe Calea Victoriei din Bucuresti: A fost descoperita o grenada fara focos intr-o cladire veche cu risc seismic aflata in reabilitare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Circulatie blocata joi pe Calea Victoriei din Bucuresti: A fost descoperita o grenada fara focos intr-o cladire veche cu risc seismic aflata in reabilitare

O grenada a fost descoperita joi de muncitorii care lucrau la reabilitarea unei cladiri vechi cu risc seismic situata pe Calea Victoriei 22-24 din Bucuresti, chiar langa pasajul VillaCrosse. La fata locului au venit politistii, pompierii si pirotehnistii, circulatia fiind blocata si muncitorii evacuati. in urma verificarilor, pompierii au constatat ca este o grenada defensiva fara focos si au ridicat-o pentru distrugere, au precizat pentru HotNews. ro reprezentantii pompierilor. Vezi in articol poze si video cu grenada descoperita intr-o cladire fostul sediu Bancorex) chiar langa Pasajul VillaCrosse din Bucuresti. continuă pe Hotnews

O grenada a fost descoperita intr-un imobil de pe Calea Victoriei. Cladirea a fost evacuata

O grenada a fost descoperita intr-un imobil dincentrul Bucurestiului, joi. Dispozitivul explozibil a iesit la iveala in timpul lucrarilor deconsolidare a imobiluluide pe Calea Victoriei nr.

O grenada veche de peste 30 de ani a fost gasita in timpul lucrarilor la Blocul Rosenthal de pe Calea Victoriei

Lucrarile la consolidarea imobilului bucurestean din Calea Victoriei nr. 22-24, cunoscut sub numele de Blocul Rosenthal, au fost oprite pentru cateva ore, dupa ce angajatii Companiei Municipale Consolidari au gasit o grenada in subsolul cladirii.

O unitate mobila cu 12 paturi ATI pentru pacienti COVID-19, in curs de instalare la Institutul Marius Nasta din Bucuresti

O unitate mobila cu 12 paturi de Terapie Intensiva pentru tratarea pacientilor bolnavi de COVID-19 cu forme critice este in curs de instalare la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din tara, a anuntat joi managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler. Managerul Institutului Marius Nasta spune ca unitatea va fi pusa in functiune imediat ce instalarea va fi finalizata si personalul alocat.

Monica Anisie, intrebata daca se inchid scolile din Bucuresti: Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar Peste 8.000 de tablete pentru elevi au stat in depozite doua saptamani

Tabletele cumparate de Ministerul Educatiei nu au ajuns in nicio scoala din Bucuresti, iar ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca peste 8. 000 de tablete au stat blocate intr-un depozit al Inspectoratului Scolar timp de doua saptamani. Ea a sustinut ca joi tabletele vor fi distribuite in toate sectoarele Capitalei. Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar, a spus Monica Anisie.

Medicii din Bucuresti, pusi la zid. Ce le-a cerut DSP tuturor spitalele dupa explozia de cazuri COVID-19

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia spitalelor din Bucuresti pare sa fie scapata de sub control. Dupa ce ieri, Romania a inregistrat 4. 016 cazuri, Directia de Sanatate Publica a trimis o solicitare urgenta catre toate spitalele din Bucuresti. Acestea au primit recomandari pentru organizarea cat mai rapida si mai eficienta a unitatilor sanitare pentru a .

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

Toate spitalele din Bucuresti vor gazdui bolnavi de Covid, conform DSP: ce trebuie sa stii

Situatia cazurilor de coronavirus din Bucuresti a devenit foarte grava in ultimele zile, iar oficialii DSP din capitala au venit cu un avertisment important. in timp ce zvonurile referitoare la.

Selly nu a fost vazut asa niciodata. Cat de trist parea vloggerul la un bar din Bucuresti

Selly a dat uitarii multmea de prieteni si a ales sa stea izolat o vreme. Acesta desi se afla la o petrecere alaturi de cunoscuti, ceva care il ingrijora foarte tare l-a smuls din mijlocul distractiei. Vlogger-ul parea foarte trist, iar astea le-a adus ingrijorarea fanilor. Selly, ingrijorat in toiul petrecerii. Vedeta s-a retras pentru .

Nelu Tataru, adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19 din Bucuresti. Motivul pentru care cetatenii au fost mintiti

Potrivit incidentiei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile, 3,11 la mia de locuitori, anuntata de Institutul National de Sanatate Publica, Capitala Romaniei ar fi trebuit sa intre in scenariul rosu. Acest lucru presupunea inchiderea tuturor scolilor si desfasurarea cursurilor online. in urma unei sedinte a Comitetului Muncipal, INSP a venit cu o .

Scolile din Bucuresti nu se inchid saptamana aceasta

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca unitatile scolare din Bucuresti se inchid doar da.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )