Libnet.ro
UNICEF

04:40

VIDEO Concertele anului 2014: Peter Gabriel, Marc Anthony si Thirty Seconds To Mars, pentru prima data in Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Concertele anului 2014: Peter Gabriel, Marc Anthony si Thirty Seconds To Mars, pentru prima data in Romania

Trupa americana Thirty Seconds To Mars, celebrul artist britanic Peter Gabriel si cantaretul american Marc Anthony vor concerta pentru prima data in Romania, in 2014. continuă pe Adevărul

Mireille Mathieu si Peter Gabriel vor concerta pentru prima data in Romania in acest an

Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cantarete franceze, celebrul artist britanic Peter Gabriel si cantaretul american Marc Anthony vor concerta pentru prima data in Romania, in 2014, un an care se anunta a fi plin de evenimente interesante pe piata muzicala.

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014: supereroi si mari actori ai Hollywoodului

Nymphomaniac, Lupul de pe Wall Street, Robocop si Hobbitul 3 sunt doar cateva dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014.

Ambasadorul roman in Marea Britanie, ironic la adresa britanicilor care au asteptat invazia romanilor pe aeroport, in prima zi a anului 2014

Ambasadorul roman in Marea Britanie, Ion Jinga, a scris un comentariu ironic la adresa jurnalistilor si parlamentarilor britanici care au asteptat invazia romanilor pe aeroport, in prima zi a anului 2014.

Peste 7.300 de amenzi date de politisti in primele doua zile ale anului 2014

Politistii au dat, in primele doua zile ale anului, la nivel national, peste 7. 300 de amenzi contraventionale si au constatat 569 de infractiuni dintre care aproape jumatate au fost surprinse in flagrant,.

Peste 7.300 de amenzi date de politisti in primele doua zile ale anului 2014

Politistii au dat, in primele doua zile ale anului, la nivel national, peste 7. 300 de amenzi contraventionale si au constatat 569 de infractiuni dintre care aproape jumatate au fost surprinse in flagrant, informeaza Politia Romana.

Nascuti de Anul Nou. Ei sunt primii bebelusi ai anului 2014

Primul bebelus din 2014 este un baietel nascut la Satu Mare, care a venit pe lume la cateva zeci de minute dupa miezul noptii. Si la maternitatea din Pitesti a fost prilej de bucurie pentru patru familii.

Zece proiecte pentru Hunedoara anului 2014: ce investitii au fost lasate de pe un an pe altul de autoritatile locale

Anul 2013 s-a dovedit nefast pentru investitii in Hunedoara. Mai multe proiecte in care a fost implicata administratia locala din Hunedoara au ramas in faza de planuri, in timp ce continuarea altora a fost blocata de lipsa fondurilor sau de birocratie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )