Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Constanta. A Dancing City, cel mai nou film de scurtmetraj regizat de Carmen Lidia Vidu, a avut premiera oficiala pe 27 februarie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Constanta. A Dancing City, cel mai nou film de scurtmetraj regizat de Carmen Lidia Vidu, a avut premiera oficiala pe 27 februarie

Constanta, promovata in pasi de dans. Constanta. A Dancing City, cel mai nou film de scurtmetraj semnat de regizoarea Carmen Lidia Vidu, a avut premiera oficiala sambata, 27 februarie 2016, la Cinema Cityplex Tomis Mall. Constanta. A Dancing City este un film care promoveaza orasul intr-un mod inedit: 10 balerini profesionisti transforma orasul de la malul marii intr-o imensa scena imaginara si va invita la dans in cele mai cunoscute si turistice locuri ale Constantei, dar si in locatii neconventionale. Dupa Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj, Carmen Lidia Vidu aduce proiectul Dancing City si la Constanta, intr-un film - declaratie de dragoste al regizoarei care marturiseste ca este indragostita de mare. continuă pe Hotnews

Cel mai bun film al anului: Spotlight

Pelicula ''Spotlight '', in regia lui Tom MacCarthy, a obtinut premiul Oscar pentru ''Cel mai bun film al anului '', iar distinctiile pentru Cea mai buna actrita in rol principal si pentru Cel mai bun actor in rol principal au fost castigate de marii favoriti, Brie Larson si, respectiv Leonardo DiCaprio. Pelicula ''Son of Saul '' Ungaria), in care joaca si actorul roman Levente Molnar, a primit premiul Oscar la categoria ''Cel mai bun film intr-o limba straina '', relateaza Agerpres.

Oscar 2016: Spotlight, cel mai bun film la Gala Academiei

Cea de-a 88 editie a premiilor Oscar a venit cu o mare surpriza. Filmul Spotlight, care spune povestea unei dramatice anchete jurnalistice, a reusit sa castige premiul pentru cel mai bun film, desi productia The Revenant era marea favorita.

Premiile Oscar 2016: Spotlight, premiul pentru cel mai bun film

Spotlight a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au mai fost nominalizateThe Big Short,Bridge of Spies,Brooklyn,Mad Max: Fury Road,The Martian,The Revenant,Room. Spotlight spune povestea incredibila, dar adevarata, a echipei [].

inca un premiu pentru Son of Saul, cu Levente Molnar: cel mai bun film strain la gala Independent Spirit 2016

Filmul Fiul lui Saul/ Son of Saul, distins pentru cel mai bun film strain la gala Independent Spirit 2016 .

Son of Saul, cu Levente Molnar, desemnat cel mai bun film strain la gala Independent Spirit Awards 2016. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 31-a editie a galei Independent Spirit Awards, ce a avut loc sambata seara, in orasul Santa Monica din California, informeaza Reuters, citat de News. ro.

FOTO. Cel mai nou sat pe harta Romaniei, construit din banii norvegienilor

De unde vine denumirea asta, Moara de hartie?, intreb eu. Cu secole in urma, inainte de industrializare, mestesugurile se bazau pe forta dezvoltata de o moara, care la randul ei era pusa in miscare de apa sau de vant. Asa functionau agregatele in morile care produceau tot felul de lucruri, inclusiv hartie.

Povestea inginerului mecanic roman ales chef pentru cel mai nou restaurant cu specific japonez din Londra: Am stat la usa pana m-au primit in bucatarie

Brasoveanul Alex Craciun, un inginer mecanic roman pasionat de bucatarie, este cheful celui mai nou restaurant cu specific nipon izakaya) din Londra, Marea Britanie, detinut de renumitul bucatar englez Jason Atherton.

Leonardo DiCaprio a castigat in sfarsit Oscarul / Spotlight - cel mai bun film al anului / Son of Saul, in care joaca clujeanul Levente Molnar a luat trofeul pentru cel mai bun film strain

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar s-a desfasurat luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Leonardo DiCaprio a castigat in premiera Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru rolul din The Revenant, in timp ce Spotlight a fost declarat cel mai bun film al anului. Alejandro Gonzalez Inarritu The Revenant) a castigat Oscarul pentru cel mai bun regizor, iar Brie Larson Room) pentru cea mai buna actrita in rol principal. Vezi in articol lista castigatorilor.

Oscar 2016 LIVE TEXT: Son of Saul, cu actorul Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain

Oscar 2016. Filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road domina gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, in timp ce Son of Saul, cu actorul de origine romana Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain. De asemenea, Alicia Vikander a primit statueta pentru rolul secundar din The Danish Girl.

ETF - BET Tradeville, cel mai performant fond

Fondul ETF - BET Tradeville a inregistrat o crestere de 0,92%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 18-25 februarie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )