Libnet.ro
UNICEF

08:30

Kelemen: Lista guvernului Citu, facuta cel mai probabil cu gandul de a fi respinsa

Hotnews Hotnews,
 Kelemen: Lista guvernului Citu, facuta cel mai probabil cu gandul de a fi respinsa

Liberalii au intocmit lista noului Cabinet cu intentia de a fi, cel mai probabil, respinsa de Parlament, deoarece nici macar nu au negociat, nu s-au interesat daca cineva ar sustine o astfel de componenta, a declarat vineri, pentru Agerpres, presedintele UDMR, Kelemen Hunor. continuă pe Hotnews

Lista Guvernului Citu. Liberalii au validat, cu unanimitate, ministrii noului cabinet si programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL a validat, cu unanimitate, vineri lista Cabinetului condus de premierul desemnat Florin Citu si programul de guvernare. Singura schimbare in lista guvernului este la Ministerul de Finante, portofoliu ocupat pana acum de Citu. in locul sau va veni deputatul Lucian Heius.

Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seara, pe Facebook, dupa confirmarea primului caz de coronavirus din Romania, ca urmeaza un nou test pentru noi toti si, cel mai probabil, institutiile noastre vor fi depasite.

Cine sunt ministrii Guvernului Citu

Premierul desemnat Florin Citu a operat o singura mutare in echipa guvernamentala: la ministerul de Finante, chiar in locul sau, a fost propus deputatul PNL Lucian Heius. Ministrii PNL vor fi audiati din nou saptamana viitoare de Parlament.

Cel mai infricosator film Netflix. Abonatii platformei, ingroziti de scenele violente: N-am mai vazut ceva atat de tulburator

Abonatii platformei online Netflix au catalogat filmul Girl On The Third Floor, lansat recent si in Marea Britanie, drept cel mai tulburator si infricosator horror pe care l-au vazut.

Cel mai adorabil animal de companie nu este cel la care te astepti: cat costa

De-a lungul anilor, au existat mai multe trenduri cand vine vorba de animale de companie. Niciunul nu este insa la fel de ciudat precum achizitia acestor vietati adorabile. in situatia in care nu mai doresti sa-ti impartasesti afectiunea cu pisici, caini sau diverse tipuri de pasari, in 2020, poti cumpara o mini vacuta. Aceasta nu .

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Cel mai vandut telefon cu Android e de 10 ori mai ieftin decat Samsung S20

Seria Samsung S20 a fost anuntata, fiecare telefon e scump, dar compania mizeaza si pe altceva pe termen lung: telefoanele ieftine. Asa a fost cazul in 2019, cand a avut cel mai popular.

CORONAVIRUS CEL PUTIN 400 MILIARDE DE DOLARI, STERSE DIN CAPITALIZAREA PIETELOR DIN REGIUNE Bursele europene, in cel mai puternic declin din ultimii patru ani

Cotatia petrolului a scazut cu aproape 5%, ieri * Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor sapte ani Bursele europene au inregistrat, ieri, cel mai puternic declin de la mijlocul lui 2016 pana in prezent, pe fondul extinderii numarului de cazuri de coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran. in acelasi timp, cotatiile petroliere s-au diminuat cu aproximativ 5%, in asteptarea unui declin al cererii, iar pretul aurului a urcat datorita orientarii investitorilor catre plasamente refugiu.

Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

ITB Berlin, cel mai mare targ de turism mondial, ce trebuia sa aiba loc in capitala Germaniei intre 4 si 8 martie, a fost anulat pe fondul masurilor de combatere a coronavirusului. Este o premiera negativa in.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )