Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum arata Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV de pe piata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum arata Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV de pe piata

Rolls-Royce a prezentat primul SUV din istoria sa, Cullinan, denumit dupa un diamant. Modelul costa echivalentul a 340. 000 de dolari, fiind mult mai scump decat SUV-ul Bentley. Datorita noului model, vanzarile marcii ar putea ajunge de la 4. 000, la 6. 000 de masini/an. continuă pe Hotnews

Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Preturile medii solicitate pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au inregistrat, in luna aprilie, o scadere usoara, de 0,3%, de la 1. 200 la 1. 197 de euro pe metru patrat util, conform.

Portavionul USS Gerald R. Ford, cel mai mare si cel mai scump din lume, este din nou la tarm din cauza unei defectiuni tehnice

Cea mai lunga nava din lume si cea mai costisitoare din istoria Statelor Unite este din nou la tarm din cauza unei defectiuni tehnice. Vasul militar necesita reparatii pentru a doua oara in acest an.

Varujan Vosganian: Principalul nostru adversar n Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Populismul este cel mai mare adversar al legii plafonarii dobnzilor

Va pot spune ca aceasta lege are un risc major: in general, sa ataci bancile e o renta politica. in Romania e fost inoculata o anumita ostilitate fata de sistemul bancar care e foarte rodnica din punct de vedere politic. Principalul nostru adversar in Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Trebuie sa avem luciditatea sa evitam asta, pentru ca romanii ne-au ales sa-i conducem, nu sa-i urmam. Populismul este cel mai mare adversar al acestui act normativ, a spus marti deputatul ALDE Varujan Vosganian, la o dezbatere privind proiectul de lege al senatorului Zamfir privind plafonarea dobanzilor.

Malaezia va avea cel mai batran premier din lume. O noua coalitie va veni la putere dupa 60 de ani (VIDEO)

Alegeri istorice in Malaezia. Mahathir Mohamad va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, determinand astfel prima schimbare la conducerea tarii in ultimii 60 de ani, rel.

China, model de dezvoltare economica. Imagini in premiera cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

Antena 3 este singura televiziune din Romania care a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, inainte ca el sa fie inaugurat. Este vorba despre podul care leaga Hong Kong de Macao si de China.

Gala Premiilor UNITER 2018: Victor Rebengiuc-cel mai bun actor n rol principal; Mariana Mihut- mai buna actrita n rol principal; Yuri Kordonsky - cel mai bun regizor

Victor Rebengiuc a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru rolul rolul Berenger intaiul din spectacolul Regele moare, de Eugene Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti la cea de-a 26-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep.

Cel mai batran om de stiinta din Australia s-a sinucis in Elvetia

David Goodall, cel mai batran om de stiinta din Australia, in varsta de 104 ani, sosit in Elvetia pentru a apela la sinucidere asistata, s-a stins din viata joi la ora locala 12:30 10:30 GMT) la Basel.

Moment istoric! Cel mai batran lider ales din lume are 92 de ani si este prim-ministru

Fostul lider al Malaeziei, Mahathir Mohamed, va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, provocand astfel prima schimbare la conducerea tarii in 60 de ani, coalitia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )