Libnet.ro
UNICEF

00:07

Malaezia va avea cel mai batran premier din lume. O noua coalitie va veni la putere dupa 60 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Malaezia va avea cel mai batran premier din lume. O noua coalitie va veni la putere dupa 60 de ani (VIDEO)

Alegeri istorice in Malaezia. Mahathir Mohamad va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, determinand astfel prima schimbare la conducerea tarii in ultimii 60 de ani, rel. continuă pe B1

Malaezia: Opozitia cstiga alegerile dupa 60 de ani / Tara va avea cel mai batrn premier din lume

Mahathir Mohamad este pe cale sa devina cel mai batran premier din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak intr-o runda de alegeri extrem de contestata ce ia de la masa puterii din Malaezia o coalitie care se afla acolo de 60 de ani, scrie Guardian.

Cel mai batran om de stiinta din Australia s-a sinucis in Elvetia

David Goodall, cel mai batran om de stiinta din Australia, in varsta de 104 ani, sosit in Elvetia pentru a apela la sinucidere asistata, s-a stins din viata joi la ora locala 12:30 10:30 GMT) la Basel.

Alegeri istorice in Malaezia: Mahathir Mohamed va deveni, la 92 de ani, cel mai batran prim-ministru din lume

Fostul lider al Malaeziei, Mahathir Mohamed, va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, provocand astfel prima schimbare la conducerea tarii in 60 de ani, coalitia Barisan National fiind la putere in aceasta perioada, scrie The Guardian.

Moment istoric! Cel mai batran lider ales din lume are 92 de ani si este prim-ministru

Fostul lider al Malaeziei, Mahathir Mohamed, va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, provocand astfel prima schimbare la conducerea tarii in 60 de ani, coalitia.

Curs valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Curs valutar. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6454 lei/euro, in scadere cu 0,09% fata de nivelul atins marti, acesta fiind cel mai mic nivel din februarie pana.

TOPUL FORBES 2018. Vladimir Putin a fost detronat in topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume

Vladimir Putin a fost detronat in topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Pentru prima oara in patru ani, liderul de la Kremlin a trecut pe locul doi in clasament. Primul loc i-a revenit, in.

Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Pretul petrolului au depasit 70 de dolari pe baril pentru prima oara din noiembrie 2014. Cotatiile au ajuns la acest nivel pe fondul tensiunilor legate de Acordul Iranian, dar si al crizei politice din Venezuael.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Preturile medii solicitate pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au inregistrat, in luna aprilie, o scadere usoara, de 0,3%, de la 1. 200 la 1. 197 de euro pe metru patrat util, conform.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,6397 lei pentru moneda europeana, in scadere cu 0,57 bani, comparativ cu sedinta anterioara, cand euro a fost cotat la.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )