Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cum arata Sarpele Rau, cea mai rapida si agresiva reptila din Romania. Exemplar urias filmat in Muntii Macinului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata Sarpele Rau, cea mai rapida si agresiva reptila din Romania. Exemplar urias filmat in Muntii Macinului

Un exemplar de sarpe rau Dolichophis caspius), cea mai rapida reptila din Romania, a fost filmat recent in Muntii Macin din Dobrogea. continuă pe Adevărul

VIDEO Unde creste cea mai batrana magnolie din Romania. Fabulosul arbust a atins 100 de ani si provoaca accidente. Oamenii opresc masina s-o fotografieze

Cea mai batrana magnolie din Romania a fost plantata in 1918 in curtea unui industrias. Arbustul a fost adus in tara de un arhitect austriac care lucra la constructia primelor rafinarii din Romania.

Cea mai spectaculoasa fotografie din lume. Un protestatar in flacari a fost surprins de camerele foto

In fiecare an este premiata cea mai spectaculoasa fotografie realizata de jurnalisti. Anul acesta, fotogrfia ilustrand un protestatar din Venezuela care alearga in flacari a primit premiul World Press.

A fost cea mai calda zi de 12 aprilie din istorie. Au fost aproape 30 de grade in vestul Romaniei

A fost cea mai calduroasa zi de 12 aprilie din istorie. in vestul tarii, au fost inregistrate 29 de grade. Temperaturile au crescut din cauza incalzirii globale, fapt care ii ingrijoreaza si pe specialistii.

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

Detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite din greseala printr-un mesaj al echipei: cea mai mare batalie a necesitat 55 de nopti de filmari

Ultimul sezon Game of Thrones va avea premiera abia in 2019, insa echipa a terminat ceea ce va fi cea mai mare batalie din istoria serialului si poate chiar din istoria televiziunii. Scena grandioasa a necesitat 55 de nopti consecutive de filmari, dupa cum a dezvaluit un asistent de regie, care fara sa realizeze a oferit si cateva spoilere. De prisos sa spunem ca urmatorul text contine informatii pe care poate nu v-ati dori sa le stiti.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Romania, cea mai mai expusa tara europeana din punct de vedere al deficitului de cont curent

Tara noastra are doilea cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeana, dupa Marea Britanie, iar dupa iesirea acesteia din UE va avea cel mai mare deficit raportat la PIB, urmand sa fie cel mai expus stat european in cazul declansarii unei crize internationale, a declarat, ieri, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea, intr-o conferinta organizata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, informeaza Agerpres.

Cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania se deschide in Bucuresti in acest weekend

UniVrse va dispune de gadgeturi precum platformele KatWalk, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din Romania, simulatoare de curse si escape room.

Un cunoscut preot dezvaluie calea cea mai simpla ca sa scapi de dusmani! ii termini rapid!

Preotul Sorin Croitoru dezvaluie ce mai simpla cale de scapa de dusmani. Am avut multi dusmani in viata mea. Acum nu-i mai am. Ce s-a intamplat? Vazand ca nu-i pot birui, i-am iubit! Si au disparut.

iNCEPE! 12 nave de RAZBOI americane se indreapta catre Siria. Cea mai mare CONCENTRARE DE FORTE de la invazia din Irak

Statele Unite au decis trimiterea a 12 nave de razboi inspre Siria, in cadrul celei mai mari concentrari de forte navale ale SUA de la invazia trupelor din Irak, din 2003. Printre navele trimise inspre Siria se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )