Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai spectaculoasa fotografie din lume. Un protestatar in flacari a fost surprins de camerele foto

Antena3 Antena3,
Cea mai spectaculoasa fotografie din lume. Un protestatar in flacari a fost surprins de camerele foto

In fiecare an este premiata cea mai spectaculoasa fotografie realizata de jurnalisti. Anul acesta, fotogrfia ilustrand un protestatar din Venezuela care alearga in flacari a primit premiul World Press. continuă pe Antena3

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Cine i-a furat inima lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume?

Iubita lui Usain Bolt, modelul Kasi Bennett, a facut recent furori pe internet, atunci cand a impartasit fanilor o fotografie de la Carnavalul din Jamaica. Cea care i-a furat inima celui mai rapid om din lume, s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, avand o pereche de aripi uriase.

Tarile care ii atrag pe cei mai destepti oameni din lume

Elvetia, Singapore si SUA sunt primele tari din lume cand vine vorba despre stimularea si atragerea talentelor, conform unui indice realizat de Scoala franceza de afaceri INSEAD, transmite.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume

Potrivit Organizatiei Mondiale a Turismului Natiunilor Unite, turismul mondial tocmai a atins punctul sau cel mai inalt in ultimii sapte ani. De fapt, datele preliminare ale organizatiilor arata ca.

VIDEO Unde creste cea mai batrana magnolie din Romania. Fabulosul arbust a atins 100 de ani si provoaca accidente. Oamenii opresc masina s-o fotografieze

Cea mai batrana magnolie din Romania a fost plantata in 1918 in curtea unui industrias. Arbustul a fost adus in tara de un arhitect austriac care lucra la constructia primelor rafinarii din Romania.

EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

O explozie intr-o mina din Bolivia a provocat, miercuri, moarte a cel putin 8 oameni si ranirea a altor 15. Incidentul care a avut loc in exploatarea minieraHuanuni, una din cele mai mari din Bolivia, a.

Bitcoin ajunge pe Transalpina: Un hotel de pe cea mai inalta sosea din Romania a introdus plata cu celebra moneda digitala

Un hotel de pe Transalpina a introdus plata prin intermediul criptomonedei Bitcoin, dupa mai multe solicitari primite din partea turistilor. Astfel, cei care isi propun sa innopteze la unitatea de cazare aflata in apropierea celebrei sosele pot plati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )