Libnet.ro
UNICEF

19:45

HOROSCOP. Cea mai buna veste astrologica a anului. Toate zodiile trebuie sa profite la maxim: se intampla doar o data la 12 ani!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cea mai buna veste astrologica a anului. Toate zodiile trebuie sa profite la maxim: se intampla doar o data la 12 ani!

Daca simti cumva ca viata ta duce lipsa de scop si semnificatie, de oportunitati si noi bucurii, tranzitul Jupiter in Sagetator este ceea ce asteptai! Jupiter revine acasa in Sagetator dupa 12 ani, pe 8 noiembrie. continuă pe Antena3

Horoscop SAPTAMANAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai buna VESTE de 12 ANI dar si cele mai MARI SCHIMBARI se anunta!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 5-11 noiembrie 2018, saptamana care contine 4 evenimente foarte mari ale lunii, toate concentrate in 3 zile consecutive ! Unele sunt miscari astrale care vin o data.

ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Marius Copil a bifat o noua cea mai buna clasare a carierei, jucatorul nostru aflandu-se pe locul 57 in lume, cu 888 de puncte acumulate. La varf, Novak Djokovic este noul lider mondial, acesta fiind urmat de Rafael Nadal si Roger Federer.

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

VIDEO Serialul Hackerville de pe HBO, impuls de imagine pentru Timisoara: Va fi cea mai buna promovare a orasului inainte de Capitala Culturala Europeana

Serialul Hackerville, care a fost filmat in mare parte la Timisoara, a inceput sa fie difuzat de HBO din seara zilei de duminica, 4 noiembrie.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius din Constanta. Ce distinctie a primit cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost in aceasta dimineata la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o distinctie importanta.

Tesla Model 3 a devenit cea mai vanduta masina electrica din lume: sedanul american a depasit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica din lume in primele opt luni ale anului si a reusit sa surclaseze fostii lideri Nissan Leaf si BAIC EC.

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

Lamborghini a pierdut titlul de cea mai rapida masina de strada de pe Nurburgring. Recordul batut cu aproape 5 secunde

Pana de curand, Lamborghini Aventador SVJ era cea mai rapida masina de strada de pe lengendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Supercar-ul italian a pierdut acum acest titlu in favoarea unui Porsche 911 GT2 RS modificat de Manthey-Racing.

Ce contine cea mai mare colectie de trench art din Romania. Colectionar: Soldatii le faceau pentru o permisie sau pentru o portie in plus de mancare

Aproape 300 de obiecte realizate din elemente de munitie, devenite vaze, tabachere, scrumiere etc. constituie cea mai mare colectie din Romania incadrata in curentul trench art. Colectionarul este deja celebru pentru zecile de mii de jucarii pe care le are.

HOROSCOP. Cele trei zodii care au o saptamana magica. Au fost binecuvantate de Dumnezeu

Pentru aceste trei zodii incepe o saptamana plina de realizari si bucurie. Au parte de cea mai buna perioada a lunii noiembrie. HOROSCOP RAC- Incepe o perioada de care iti era dor: distractie, iubire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )