Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Imaginile groazei pe nava scufundata in Portul Midia. Zeci de oi moarte plutesc pe mare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imaginile groazei pe nava scufundata in Portul Midia. Zeci de oi moarte plutesc pe mare

Nava Queen Hind trebuia sa plece din Portul Midia cu destinatia Libia, dar s-a scufundat in apropierea cheului. Avea la bord 14. 600 de oi vii, dintre care doar 32 au fost salvate. continuă pe Adevărul

O nava cu 14.600 de oi, scufundata in Portul Midia. Primele imagini de la fata locului

Un marinar de pe o nava din Portul Midia, incarcata cu 14. 600 de oi, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce vasul lui s-ar fi rasturnat pe o parte. Barbatul a cazut in apa. O nava cu 14. 600 de ori, scufundata in Portul Midia Conform politistilor constanteni, un apel la 112 a alertat, duminica, .

VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Incidentul naval s-a produs duminica, 24 noiembrie, in Portul Midia. Queen Hind, o nava sub pavilion Palau, care transporta 14. 000 de oi catre Libia, s-a scufundat in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, doar un marinar suferind un soc hipotermic dupa ce a cazut in mare.

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas - VIDEO si FOTO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas -VIDEO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

Catastrofa in Portul Midia: Doar DOUA OI din cele peste 14.000 aflate pe nava scufundata au fost SALVATE (VIDEO)

In Portul Midia, onava plina cu mii de oi s-a scufundat. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a intrat in soc hipotermic. Acesta fost salvat si, in prezent, i se acorda ingrijiri medicale. Restul ma.

EXCLUSIV De ce s-ar fi sistat operatiunile de salvare a celor peste 14.000 de oi din nava scufundata in Portul Midia. Animal International: Asiguratorul poate considera ca operatiunea de salvare este mai scumpa decat viata animalelor (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV Animals International a trimis o echipa de observare in portul Midia pentru a supraveghea operatiunea de salvare a celor 14. 600 de oi care se aflau la bordul navei Queen Hind. Din pacate operatiunea de.

Alerta in port! Oile ramase captive in nava scufundata, o adevarata bomba biologica pentru litoralul romanesc. Ministrul Agriculturii e de negasit!

Ministrul Agriculturii este in continuare de negasit in ciuda tragediei din portul Midia Navodari. intre timp, au fost reluate operatiunile de salvare a animalelor ramase in viata si readucerea navei pe linia.

O nava cu zeci de persoane la bord, plus cateva mii de oi, s-a rasturnat in Portul Midia

O nava cu 22 de persoane la bord, precum si cu 14. 600 de oi, s-a rasturnat pe o parte, duminica, in Portul Midia, precizeaza Realitatea De Constanta. net. Potrivit Politiei din Constanta, autoritatile au.

VIDEO O nava cu peste 14.600 de oi s-a scufundat partial, in Portul Midia. Este in curs operatiunea de salvare a animalelor - UPDATE

O nava cu peste 14. 000 de oi s-a scufundat partial, duminica, in Portul Midia. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a fost salvat de catre autoritatile portuare, atat el, cat si colegii sai preluati de pe nava fiind adusi in siguranta, la cheu. Aproximativ 40 de oi din cele 14. 600 aflate la bordul vasului au fost salvate pana la ora 16,30, scrie Agerpres.

Tragedia din Portul Midia, unde o nava care transporta 14.600 de oi s-a scufundat: Pana acum au fost salvate doar 32 de oi, dar operatiunile de slavare continua!

Interventia pentru salvarea a cat mai multor oi continua in portul Midia, unde o nava care transporta 14. 600 de oi nu a apucat sa mai iasa in larg dupa ce s-a inclinat si a inceput sa ia apa. La fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )