Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Deputatul liberal Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA Oradea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Deputatul liberal Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA Oradea

Deputatul PNL Mircea Man, fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, a ajuns in fata procurorilor DNA Oradea, care i-au adus la cunostinta calitatea de inculpat. El a fost insotit de avocatul sau, Ioan Blajan, decanul Baroului Maramures. continuă pe Adevărul

Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, chemat la DNA Oradea pentru declaratii. Politicianul este urmarit penal (VIDEO)

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, este la DNA Oradea unde a fost citat sa se prezinte azi. El da declaratii in calitate de inculpat.

Deputatul Mircea Man a fost audiat marti la DNA Oradea (VIDEO)

Deputatul Mircea Man a fost chemat la DNA Oradea pentru a fi audiat de procurori, informeaza B1 TV. Pentru moment nu se cunoaste nici cauza in care a fost citat si nici calitatea. Fostul presedinte al.

Fostul presedinte francez Jaques Chirac a fost internat duminica in spital

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point, citat de Mediafax.

Fostul presedinte Jacques Chirac a fost internat in spital, din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost internat in spital, duminica dimineata, pentru tratarea unei infectii pulmonare, a anuntat ginerele sau.

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a fost spitalizat

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat in aceasta dimineata la Paris pentru tratarea unei infectii pulmonare, a declarat ginerele sau, Frederic Salat-Baroux, pentru AFP.

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point. Jacques Chirac se afla la Spitalul La.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )