Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Despacito a devenit cea mai ascultata melodie online din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Despacito a devenit cea mai ascultata melodie online din toate timpurile

Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, a devenit miercuri cel mai ascultat cantec online din toate timpurile, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cea mai ascultata melodie de pe YouTube nu mai este Gangnam Style! Ce piesa e acum pe primul loc

Dupa cinci ani in top, melodia cantata de Psy nu mai este pe primul loc pe YouTube. Celebra piesa Gangnam Style a sud-coreeanului Psy a fost detronata in topul YouTube de o.

Efectul Macron: Franta a detronat Statele Unite si a devenit cea mai mare putere soft din lume

Franta a preluat anul acesta conducerea in clasamentul puterilor soft, detronand Statele Unite, arata un studiu publicat marti de un centru american si preluat de AFP.

VIDEO Comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa, impresionat de Armata Romana dupa exercitiul de trecere a Dunarii: Lucrez in armata de 37 de ani, iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o

Peste 1. 500 de militari romani, 100 de miitari americani si 400 de mijloace tehnice de lupta au pareticipat duminica la un exercitiu de fortare a unui curs major de apa, pe bratul Borcea al Dunarii. Dupa finalizarea exercitiului generalul Ben Hodges, comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa s-a declarat impreisonat de desfasurarea acestuia: Lucrez in armata de 37 de ani iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o vreodata.

A refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena. Cand i-a spus motivul, aceasta a inceput imediat sa planga

Nuntile au darul de a scoate si ce e mai urat din oameni. Este si cazul urmator. O mireasa a refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena a sa. Cand i-a explicat decizia, aceasta.

Concurs: Cea mai frumoasa ie

Concursul Cea mai frumoasa IE va avea loc in cadrul celei de-a XIII-a editii a Festivalului Valea Muresului cu tema Traditia continua!, care se va desfasura la Rastolita in perioada 29-30 iulie. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Mures, Muzeul de Etnografie si Arta Populara Targu-Mures si Centrul Creatiei Populare Mures, in scopul promovarii modelelor autentice.

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE in iunie

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala in iunie din Uniunea Europeana, de 0,7%. La nivelul UE si al zonei euro a avut loc o incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE, de 0,7%

Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,7%, in timp ce la nivelul UE si al zonei euro a avut loc a incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica Eurostat.

Cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor siii este dedicata Maicii Domnului, scrie ortodoxia. rol. ro. Sfanta Maria, ma indrept plin de.

Netflix trece prin cea mai buna perioada din istoria serviciului

Cu o serie stufoasa de nominalizari la Emmy-uri si cele mai atragatoare seriale, un numar din ce in ce mai mare de persoane se aboneaza la Netflix. in urma cu aproximativ un an, Netflix a marit un pic pretul abonamentului, iar ritmul cresterii abonatilor s-a ponderat. intre timp, situatia serviciului a devenitmai pozitiva ca niciodata.

CFR spune ca trenul Timisoara-Bucuresti nu si-a pierdut vagoanele pe drum: Locomotiva s-a dus la cea mai apropiata statie si s-a reintors, pentru ca trebuia sa faca proba franei

Marti dimineata un tren cu opt vagoane care circula pe relatia Timisoara - Bucuresti a oprit in camp si a stat mai mult de o ora fara locomotiva. Pornind de la relatarea pe Facebook a unei pasagere si de la o postare a lui Eugen Tomac s-a starnit rumoare pe internet, scenariul vehiculat fiind ca mecanicii din locomotiva nu si-au dat seama ca au ramas fara cele opt vagoane si au continuat drumul. CFR spune ca un astfel de scenariu este greu de inchipui si precizeaza ca trenul a franat automat din motive tehnice care nu sunt cunoscute deocamdata si locomotiva a facut proba franei, mergand pana la o statie unde mecanicii au intocmit si un raport.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )