Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Documentar fabulos despre viata lui Ilie Balaci: Emisiunea Replay i-a dedicat un episod intreg la TVR

Adevărul Adevărul,
VIDEO Documentar fabulos despre viata lui Ilie Balaci: Emisiunea Replay i-a dedicat un episod intreg la TVR

Ilie Balaci a fost, dupa parerea multor specialisti care i-au vazut pe amandoi jucand, la fel de mare ca Gheorghe Hagi. continuă pe Adevărul

CUTREMURATOR: Detalii despre ULTIMELE CLIPE din viata lui Ilie Balaci!

ISU Dolj a precizat, duminica, intr-un comunicat ca decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat dupa ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare. in jurul orei 09. 40, a.

Primele detalii despre moartea lui Ilie Balaci. A murit cu zile?!

Incep sa iasa la lumina detalii despre cauzele decesului suferit de Ilie Balaci, duminica, la doar 62 ani.

Sorin Cartu a izbucnit in PLANS cand a auzit despre MOARTEA lui Ilie Balaci: Parca suntem BLESTEMATI!

Fostul international Ilie Balaci a decedat la varsta de 62 de ani. Sorin Cartu a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre fostul fotbalist. Eu sunt la Bucuresti, am avut botezul nepotului. Dimineata, mi-a.

Marius Mitran, despre moartea lui Ilie Balaci: Nici macar nu e adevarat

Mi s-a spus pana sa se intample, aproape. Repede, ca nu cumva sa pierd ceva din izbitura acestei vesti nenorocite: a murit Balaci. Evident ca n-am crezut si nici macar nu e adevarat. Ma mira insa cat.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

Ambulanta l-a gasit pe Ilie Balaci in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea zeci de minute / Mesajul emotionant al lui Hagi (FOTO, VIDEO)

Fotbalul romanesc este lovit de o noua tragedie. Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a incetat din viata duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Ilie Balaci si viciile din timpul carierei de fotbalist: Cu viata mea fac ce vreau

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral. intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in urma cu doi ani, 'Minunea Blonda a vorbit despre viciile din timpul vietii de fotbalist.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )