Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trump se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden

Donald Trump a declarat ca se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden, din aceasta saptamana, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt principalele centre de testare pentru coronavirus din judetul Cluj

Pandemia de coronavirus atinge un nivel ingrijorator si in judetul Cluj. in ultimele 24 de ore 228 de persoane au fost depistate pozitiv la testul pentru coronavirus. De asemenea, municipiul Cluj-Napoca a.

Regula noua pentru ultima dezbatere prezidentiala dintre Donald Trump si Joe Biden. Fiecare candidat va avea microfonul oprit in anumite momente

Comisia americana pentru Dezbateri Prezidentiale a adoptat o noua regula, care prevede ca microfoanele presedintelui Donald Trump si contracandidatului sau democrat, Joe Biden, vor fi oprite in timpul ultimei de.

TRUMP, DESPRE URMATOAREA DEZBATERE: Este nedrept ca au schimbat subiectele

Trump a declarat ca va participa joi la o dezbatere cu fostul vicepresedinte Joe Biden, in pofida conditiilor pe care le considera nedrepte, conform Reuters.

Viviana Sposub a fost testata pozitiv pentru coronavirus: Am fost si eu depistata cu virusul Covid-19

Viviana Sposub a decis sa isi facatestul PCR pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. in cursul zilei de astazi vedeta a primit si rezultatul, care, din nefericire, i-a adus o veste la care nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )