Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Droguri din Ucraina, aduse in Republica Moldova cu trenul Moscova-Chisinau. Doi tineri au fost retinuti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Droguri din Ucraina, aduse in Republica Moldova cu trenul Moscova-Chisinau. Doi tineri au fost retinuti

Doi tineri din Republica Moldova, in varsta de 22 si, respectiv, 25 de ani, sunt cercetati penal pentru trafic cu substante narcotice. Stupefiantele provin din Ucraina si urmau sa fie introduse in Moldova prin contrabanda, fiind tainuite in tavanul unui vagon al trenului Moscova-Chisinau. continuă pe Adevărul

Proxenetul care a obligat o femeie din Republica Moldova sa se prostitueze, condamnat la 7ani de inchisoare

Un barbat de 26 de ani a fost condamnat la aproape sapte ani de inchisoare pentru trafic de persoane dupa ce a racolat o femeie din Republica Moldova pe care a obligat-o sa se prostitueze in Italia si in Romania, in special pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia.

Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpanasu. Dupa un master obtinut fara o diploma de licenta, Cumpanasu spune ca are si un doctorat onorific de la o universitate din Ucraina

Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale de luna viitoare, a publicat pe Facebook un document potrivit caruia a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universitati din Ucraina. Numele de pe document este incomplet, lipsind litera u de la finalul numelui de familie, si se spune ca Alexandru Cumpanasu a urmat un curs de Doctorat onorific la respectiva Universitate. UPDATE Academia Regala OUS) din Elvetia la care Cumpanasu a obtinut diploma de master este partenera a Universitatii Taurida din Ucraina care i-a acordat titlul de doctor onorific. Toti studentii OUS pot primi diplome duale cu Universitatea Taurida pentru toate programele si nivelurile, se spune pe site-ul institutiei elvetiene.

Procuratura Generala si CEC, sesizate despre o posibila tentativa de fraudare a alegerilor locale din Republica Moldova

Procuratura Generala si Comisia Electorala Centrala au fost sesizate de catre trei membri ai Consiliului electoral de circumscriptie electorala Chisinau despre o posibila tentativa de fraudare sau discreditare a alegerilor locale din 20 octombrie, transmite IPN.

Blue Air s-a retras din Republica Moldova. Ce probleme a infruntat compania romana privata de aviatie peste Prut

Compania romana privata de aviatie Blue Air si-a vandut cota de actiuni detinuta la Air Moldova, in contextul in care autoritatile nationale au instituit sechestru asupra bunurilor detinute de.

Blue Air s-a retras din Republica Moldova. Ce probleme a infruntat compania romana privata de aviatie peste Prut

Compania romana privata de aviatie Blue Air si-a vandut cota de actiuni detinuta la Air Moldova, in contextul in care autoritatile nationale au instituit sechestru asupra bunurilor detinute de.

Alegeri locale in Republica Moldova: din Estul Salbatic spre destin european

Peste cateva zile, fratii nostri de peste Prut se vor indrepta din nou spre cabinele electorale, avand acum de ales 898 de primari si 11580 de consilieri locali pentru un nou mandat. Este un scrutin electoral important deoarece este primul dupa disparitia lui Vlad Plahotniuc in contextul dezoligarhizarii tarii i.

Calea Ferata din Republica Moldova va fi separata in trei companii

Intreprinderea de stat Calea Ferata din Moldova CFM) va fi reorganizata. CFM va fi separata in trei societati pe actiuni independente pentru infrastructura, calatori si marfuri, prevede un proiect de hotarare de Guvern, citat de NewsIn. md. in tara vecina sunt 1. 100 km de cale ferata. De la Chisinau sunt trenuri internationale directe catre Bucuresti, Odesa, Moscova si St Petersburg.

Ce suma spune ca a platit un roman pe un permis auto falsificat cumparat din Republica Moldova

Barbatul de 35 de ani, din Galati, a fost depistat la volan de politistii de frontiera de frontiera pe raza localitatii Frumusita. Permisul prezentat de el la control nu figureaza in baza oficiala de date, dovedindu-se ulterior ca este fals.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, teorie despre razboiul din Ucraina: A fost efectul instalarii scutului antiracheta la Deveselu

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a promovat, intr-un interviu, o teorie incredibila despre cauzele care au dus anexarea de catre Rusia a peninsulei Crimeea si a agresiunii din estul Ucrainei. Mai.

Alexandru Cumpanasu fara diploma de licenta, dar cu titlu de doctor din Ucraina: Iohannis sa mi se adreseze corespunzator!

Alexandru Cumpanasu, candidatindependent la presedintie, a publicat pe pagina sa de Facebok un document care atesta ca aprimit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universitati din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )