Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Dupa o pauza de cativa ani, David Blaine, din nou viral: ce cascadorie a facut iluzionistul

Playtech Playtech,
VIDEO Dupa o pauza de cativa ani, David Blaine, din nou viral: ce cascadorie a facut iluzionistul

Nu mai putin de 7,6 milioane de vizualizari a inregistrat noua cascadorie a lui David Blaine in mai putin de 24 de ore. Clipul are aproximativ trei ore. Este posibil sa nu mai fi auzit de mult. continuă pe Playtech

VIDEO Ultima cascadorie a lui David Blaine Iluzionistul a zburat la o altitudine de 7.500 de metri tinandu-se de un manunchi de baloane colorate

Iluzionistul american David Blaine a zburat miercuri deasupra desertului din Arizona la o altitudine de peste 7. 500 de metri in timp ce se tinea de un manunchi de 52 de baloane colorate umplute cu heliu, relateaza CNN si Agerpres.

VIDEO Celebrul iluzionist David Blaine a zburat legat doar cu baloane

Celebrul iluzionist David Blaine a zburat deasupra desertului Arizona legat doar de baloane umflate cu heliu. El s-a inaltat la peste 7. 500 de metri, apoi s-a aruncat in gol cu parasuta.

Cum arata Jennie Garth la 48 de ani. Kelly Taylor din Beverly Hills 90210 a avut probleme cu greutatea

Va mai aduceti aminte de frumoasa Kelly din Beverly Hills 90210? Tanara si energica, raspandind un aer fresh, blondina a patruns in sufletele multor telespectatori, care nu au putut s-o uite. Anii au trecut, insa, iar viata lui Jennie Garth si-a urmat cursul. in varsta de 48 de ani, actrita arata acum complet diferit, dupa .

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )