Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Emisia TVR, afectata de pana de curent din Bucuresti. Pentru 30 de minute, niciunul dintre canalele televiziunii de stat nu a emis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Emisia TVR, afectata de pana de curent din Bucuresti. Pentru 30 de minute, niciunul dintre canalele televiziunii de stat nu a emis

Emisia posturilor Societatii Romane de Televziune a fost afectata, miercuri seara, de pana de curent care a lasat fara energie electrica zona de nord si centru a Capitalei. TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD nu au mai emis din jurul orei 19. 15 pana la 19. 40, potrivit paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Circulatia la metrou, reluata dupa pana de curent din Capitala (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Circulatia la metrou a fost reluata, informeaza B1 TV. O pana de curent s-a produs miercuri seara in Sectorul 1 al Capitalei, inclusiv in Piata Victoriei, unde oamenii protesteaza pentru a.

Scoala Americana Internationala din Bucuresti pune la bataie trei burse pentru urmatorul an scolar

Scoala Americana Internationala din Bucuresti AISB) demareaza o noua editie a competitiei burselor, ocazie cu care elevii eminenti, de la orice scoala din Romania, care sunt interesati de o educatie internationala, pot aplica pentru inscrierea in.

EXCLUSIV. Metoda matusa Tamara cu repetitie: dupa donatia in bani, si un tun imobiliar. Florin Iordache a pitit un apartament de 100.000 EURO pe numele parintilor. Imobilul e aflat langa un mall din Bucuresti, aproape de Cotroceni

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a ascuns pe numele parintilor pensionari din Caracal un apartament de 100. 000 de euro din Bucuresti. Apartamentul a fost util si ca ipoteca pentru ca actualul ministru sa ia un credit bancar. in cele din urma, a ajuns la fiica lui Florin Iordache.

intalnire importanta pentru fotbalul romanesc: Directorul Academiei Atletico Madrid din Bucuresti, Florin Raducioiu, s-a intalnit cu antrenorul lui Totenham si au discutat de o colaborare la nivel de juniori (FOTO)

Directorul tehnic al Academiei Atletico Madrid din Bucuresti, Florin Raducioiu, s-a intalnit cu managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino,inaintea meciuluipe care Spurs l-a.

Jumatate din Bucuresti, in bezna. O avarie majora a afectat Capitala. Metrourile nu au oprit in statiile Basarab si Piata Victoriei

O pana de curent majora a avut loc in Capitala, in seara de miercuri. Multe zone din centrul si nordul Bucurestiului au fost afectate de avaria respectiva, simtindu-se scaderi de tensiune si in alte zone din oras.

UPDATE Pana de curent in centrul Capitalei. Posibila cauza: Explozia unui cablu subteran pe Soseaua Stefan cel Mare

O pana de curent a afectat miercuri seara zona centrala a Capitalei fiind afectat si metroul. La Piata Universitatii trenurile au fost oprite si nu au circulat timp de circa 30 de minute, la o ora la care oamenii se indreptau catre protest. Piata Victoriei, unde se desfasura un nou protest antiguvernamental, a ramas si ea in intuneric. Ora 21:37 Explozia unui cablu subteran pe Soseaua Stefan cel Mare, posibila cauza a penei de curent din BucurestiOra 19:40 Potrivit ENEL, La ora 19:01 s-a defectat un transformator in Statia Nord- statie de inalta tensiune care alimenteaza partea de nord a Capitalei De la Otopeni la piata Romana). In 22 de minute a fost reluata alimentarea cu energie electrica. In jurul orei 19:25 a fost reluata alimentarea cu energie electrica in Piata Victoriei, potrivit reporterului HotNews. ro aflat la fata locului.

O explozie a unui cablu subteran ar putea fi cauza penei de curent din Capitala

Pana de curent care a afectat mai multe zone din Capitala miercuri seara ar fi putut fi cauzata de o explozie la un cablu subteran de electricitate, informeaza News. ro. Potrivit unor martori, o explozie.

VIDEO Surorile Lily Madeleine deschid concertul pe care Joshua Radin il va sustine pe 5 martie in Bucuresti

Surorile Lily Madeleine vor canta in deschiderea showului pe care il va sustine Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M. , Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, pe 5 martie de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Incident SOCANT! Un agent de politie din Bucuresti a fost ACCIDENTAT de un sofer pe care voia sa-l amendeze

Incident socant in trafic. Un agent de politie din Buucresti a fost accidentat, marti seara, de un sofer pe care voia sa-l amendeze, potrivit Agerpres. Totul s-a intamplat la intersectia.

Surse: Mobilizare mare in Craiova pentru mitingul PSD din Bucuresti

Mai multi angajati ai Termo Craiova, compania de termoficare a Primariei Craiova, vor veni la Bucuresti marti pentru a participa la mitingul de la Palatul Cotroceni pentru sustinerea PSD. Oamenii ar urma sa vina fie cu masinile personale, fie cu autocare, mobilizarea fiind una organizata, potrivit unor surse citate de HotNews. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )