Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Europa League: AC Milan s-a distrat cu Austria Viena; Arsenal, victorie cu FC Koln (Rezultatele complete ale serii)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Europa League: AC Milan s-a distrat cu Austria Viena; Arsenal, victorie cu FC Koln (Rezultatele complete ale serii)

AC Milan a facut instructie cu Austria Viena, in primul meci din faza grupelor Europa League, impunandu-se de o maniera categorica, scor 5-1. In alta partida disputata joi, Arsenal s-a impus pe Emirates Stadium in fata celor de la FC Koln, scor 3-1. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate in prima etapa a grupelor Europa League. continuă pe Hotnews

Europa League: Milan a invins Austria Viena cu 5-1; Moti si Keseru au inceput grupele cu o remiza, Matei cu o infrangere

Formatia Ludogoret Razgrad, la care evolueaza Cosmin Moti si Claudiu Keseru, a inceput faza grupelor Ligii Europa cu o remiza, scor 0-0 cu Istanbul Basaksehir, iar Rijeka, echipa lui Florentin Matei, a fost invinsa cu 2-1 de AEK Atena. Tot joi, AC Milan s-a impus cu scorul de 5-1 in fata Austriei Viena,potrivit news. ro.

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT - VIDEO

FCSB STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM ProTV TELEKOM SPORT - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 22,05, pe Arena Nationala din Capitala, formatia.

Clasament actualizat in grupa FCSB din Europa League

FCSB este lider in grup G a Europa League. Apasa aici pentru clasamentul actualizat.

Cat a incasat FCSB in cupele europene si cat mai poate aduna in Europa League

FCSB a ajuns in grupele Europa League, dar playoff-ul pierdut in Champions League a umplut cu o suma maricica visteria clubului.

FCSB, inceput promitator in Europa League

FCSB a pasit cu dreptul in faza grupelor din Europa League, invingand vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, cu scorul de 3-0 2-0). Cronica acestei partide are in vedere cateva momente inedite, chiar speciale.

Constantin Budescu, ales omul etapei in Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA. Autor a doua goluri in victoria.

UEFA: Constantin Budescu, ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA.

FCSB a debutat furtunos in Europa League: 3-0 cu Viktoria Plzen

Echipa de fotbal FCSB a invins formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 3-0 2-0), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, la debutul in Grupa G a Europa League.

Start de vis pentru FCSB in grupele Europa League, 3-0 cu Viktoria Plzen, recital Budescu si Alibec

FCSB a castigat cu 3-0 meciul cu Viktoria Plzen, primul din grupele Europa League, cu doua goluri marcate de Budescu si unul de Alibec.

Victorie la scor pentru FCSB la debutul in grupele Europa League (FOTO)

FCSB a inceput cu o victorie clara actualul sezon de Europa League. Trupa antrenata de Nicolae Dica s-a impus cu 3-0 in primul meci disputat in grupele cele de-a doua competitii europene.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )