Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Fanii lui Manchester City au asediat unul dintre pub-urile din Centrul Vechi / Fanii lui City sunt supravegheati atent de zeci de jandarmi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fanii lui Manchester City au asediat unul dintre pub-urile din Centrul Vechi / Fanii lui City sunt supravegheati atent de zeci de jandarmi

Fanii Manchester City, veniti la Bucuresti pentru a vedea meciul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor, au asediat marti dupa-amiaza unul dintre pub-urile din Centrul Vechi. Britanicii si-au marcat baza cu mai multe steaguri ale lui City, pe care le-au agatat de ferestrele si elementele decorative ale pub-ului. Suporterii englezi, cunoscuti drept mari consumatori de bere, sunt supravegheati atent de zeci de jandarmi care patruleaza pe strazile din Centrul Vechi. continuă pe Hotnews

Zi dificila pentru fortele de ordine din Capitala, sute de suporteri englezi sunt asteptati la meciul Stelei cu Manchester City. Cum sunt asteptati fanii in Centrul Vechi (VIDEO)

Zi dificila pentru fortele de ordine din Capitala. Sute de fani ai echipei de fotbal Manchester City sunt asteptati sa ia cu asalt terasele din Centrul Vechi inaintea meciului pe care englezii il vor di.

Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

Dezamagire mare pentru fanii Stelei, inainte de partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Acestia nu au reusit sa faca rost de bilete pentru meci, in ciuda faptului ca au stat la.

Moment insolit pe Arena Nationala: Fanii stelisti de la tribuna a doua au scris fara sa stie Doar Dinamo Bucuresti, la meciul cu Manchester City

Fanii stelisti au primit veste de la suporterii dinamovisti, iar la tribuna a doua a Arenei Nationale a aparut scris mesajul: Doar Dinamo Bucuresti, la meciul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, care s-a terminat cu scorul de 5-0 2-0), in favoarea echipei engleze, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

Umilinta suprema pentru Steaua. Ce au facut fanii la meciul cu Manchester City

Stelistii au avut parte de o surpriza de proportii la inceputul partidei cuManchester City, de pe Arena Nationala, scrie GSP. Tribuna a doua a stadionului a fost acoperita de un mesaj, despre care.

O sa vedeti cum o sa biruim toate neamurile bogate care au miliarde si diamante: Gigi Becali, rugaciune pentru meciul dintre Steaua si Manchester City (VIDEO)

Gigi Becali transmite mesaje inedite de Sfanta Maria. Latifundiarul din Pipera s-a rugat la Biserica pentru un succes in meciul de maine cu bogatii de la Manchester City. Becali a avut un.

Suntem obisnuiti sa dam lucrurile de pret unor straini. Mi se pare incredibil. Laurentiu Reghecampf, dezamagit ca Manchester City a primit acceptul sa se antreneze in Ghencea

Steaua se pregateste de unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Un aspect il nemultumeste insa pe antrenorul Laurentiu.

Bataie pe bilete, bucuria bisnitarilor: la ce pret a ajuns un tichet la peluze pentru meciul Steaua Manchester City

Infometati dupa fotbal de calitate, avand in vedere nivelul slab al Ligii I, fanii s-au calcat in picioare pentru a prinde un tichet la Steaua Manchester City marti, ora 21. 45, Pro TV, Dolce Sport), in turul play-off-ului Ligii Campionilor.

Tragedie in lumea sportului din Anglia: Un fost fotbalist al lui Manchester City a fost ucis de politisti (VIDEO)

Un fost fotbalist al lui Manchester City, echipa ce va juca marti seara cu Steaua in turul play-off-ului Champions League, si-a pierdut viata dupa ce a fost ucis de politisti cu electrosocuri. Acesta a.

Avionul care transporta staff-ul celor de la Manchester City spre Bucuresti, evacuat dupa ce s-a umplut de fum (VIDEO)

Avionul CarpatAir care urma sa transporte o parte din staff-ul celor de la Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat dupa ce s-a umplut de fum. Pilotii le-au spus pasagerilor, printre acestia fiind si.

Peste 900 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre Steaua si Manchester City

Peste 900 de politisti si jandami vor supraveghea, marti seara, suporterii echipelor Steaua Bucuresti si Manchester City, la stadion, in centrul Capitalei si la Aeroportul Otopeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )