Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Peste 40. 000 de oameni au iesit duminica seara si au protestat pe strazile din Bucuresti fata de proiectele Guvernului de gratiere si amnistie mascata, marcand probabil cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani in Capitala. Multimea a ocupat Piata Universitatii, a pornit in mars spre sediul CNA si cel al Ministerului Justitiei si a ajuns in cele din urma la Guvern - formand o coloana care s-a intins pe cativa kilometri, de la Universitate si pana la Piata Victoriei la un moment dat. continuă pe Hotnews

O aplicatie controversata ajuta chinezii sa-si cumpere bilete de tren pentru cea mai mare migratie din lume

Sute de milioane de chinezi merg la familiile lor pentru marea sarbatoare a Anului Nou Chinezesc, iar gasirea unui bilet de tren este foarte complicata. Aparitia unor aplicatii mobile care sa faca mai mari sansele de procurare a unui bilet a bucurat multa lume, insa aceste aplicatii sunt criticate de multi care spun ca soft-urile sunt un mijloc de a trisa si fac ca pretul biletelor sa creasca. Atat de multi oameni calatoresc in aceste zile cu masina, trenul si autobuzele in China, incat evenimentul este denumit cea mai mare migratie din lume.

76,8 centimetri: Cum arata cainele cu CEA MAI MARE COADA din lume! (VIDEO)

Keon, un caine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a inregistrat un nou record mondial, avand cea mai lunga coada, care masoara 76,8 centimetri in lungime. Keon este un caine extrem de.

Cel mai mare Planetariu din Romania va fi construit la Brasov

La Brasov va functiona cel mai mare Planetariu din Romania si singurul din Europa amplasat in interiorul unei gradini zoologice.

VIDEO Cel mai mare protest din ultimele doua decenii in Bucuresti si in tara impotriva gratierii si amnistierii penalilor. Peste 40.000 de oameni in capitala, 11.000 de oameni la Timisoara, 10.000 in Cluj, 10.000 la Sibiu, 5.000 la Iasi

Mobilizare masiva a romanilor din toata tara impotriva penalilor: zeci de mii de oameni au iesit duminica pe strazi la proteste masive impotriva amnistiei si gratierii. Duminica seara in Bucuresti au iesit in strada peste 40. 000 de omameni, la Timisioara 11. 000, la Cluj peste 10. 000, alte zeci de mii de oameni in alte 20 de orase. Proteste au avut loc duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga, Paris, Chisinau, Bordeaux, Hamburg, Londra si Zurich.

VIDEO Incendiu la mallul Sun Plaza din Capitala: Un barbat, internat la terapie intensiva, cu arsuri de cai respiratorii

Un incendiu s-a produs in noaptea de joi spre vineri la un mall din Sectorul 4 din Capitala, un barbat fiind ranit, anunta reprezentantii ISU Bucuresti, citati de Agerpres. Stirile ProTV spune ca este vorba despre un mall din Sectorul 4. Se pare ca incendiul s-ar fi produs la Sun Plaza. UPDATE Un barbat este internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri de cai respiratorii, in urma unui incendiu care s-a petrecut, in noaptea de joi spre vineri, intr-o camera tehnica de la intrarea in parcarea mall-ului Sun Plaza din Capitala, informeaza News. ro.

Noi PROTESTE impotriva gratierii si modificarii codurilor penale: ZECI DE MII DE OAMENI, la manifestatia din CAPITALA (FOTO, VIDEO)

30 Protestatarii au ajuns in fata Guvernului. Potrivit unor estimari, aproximativ 50. 000 de oameni participa la manifestatia din Capitala, iar in toata tara ar fi iesit in strada.

Patru masini, implicate intr-un accident la intrarea in pasajul Obor din Capitala (VIDEO)

Accident cu patru masini la intrarea in pasajul Obor din capitala. Totul s-a inamplat vineri dimineata, una dintre cauzele luate in calcul de anchetatori fiind nerespectarea distantei.

INCENDIU intr-un centru comercial din Capitala: Trei persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

Incediu puternic intr-un centru comercial din Capitala. Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni, informeaza Cancan. Potrivit primelor.

Noi PROTESTE impotriva gratierii si modificarii codurilor penale: MII de oameni s-au adunat in Piata Univesitatii din Capitala

45 Potrivit B1 TV, peste 4. 000 de oameni protesteaza in Piata Universitatii din Capitala. 30 Cel putin o mie de persoane au venit la protestul din Piata Universitatii,.

Turcia: a inceput cel mai mare proces legat de tentativa de puci din vara trecuta

Predicatorul Fethullah Gulen si alte 269 de persoane au fost chemate in fata unei instante din Izmir, in vestul Turciei, unde s-a deschis luni cel mai mare proces in cazul tentativei de lovitura de stat din 15-16 iulie 2016, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )