Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Fotbalistul care fenteaza limba romana mai bine decat premierul Viorica Dancila: Atmosfera e foarte frumos, baietii stie fotbal, joaca de mult

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fotbalistul care fenteaza limba romana mai bine decat premierul Viorica Dancila: Atmosfera e foarte frumos, baietii stie fotbal, joaca de mult

Un fotbalist legitimat la FC Cojasca, o echipa de minifotbal din Dambovita, a devenit celebru pe internet, dupa ce a acordat primul sau interviu dupa un meci. continuă pe Adevărul

Guvernul si limba romana

Aflu ca SGG a investit mai mult de 11. 000 de euro pentru achizitionarea a 400 de pachete de resurse lingvistice tiparite. Banuiesc ca si guvernatii au inteles cat pe prost stau cu limba romana. in schimb, stau bine cu banii, desi nu stiu sa-i cheltuiasca cu folos.

Un elev cu foarte mult tupeu, oferta-soc pentru profesoara de limba romana: Daca imi dati nota 5, va aduc...

Rezolvare surprinzatoare gasita de un elev de clasa a XI-a, la un liceu din Alba Iulia, pus in dificultate de o lucrare semestriala la limba romana. Pe nume Eugen, baiatul nu s-a mai obosit sa scrie toate subiectele.

Un elev cu mult tupeu, oferta-soc pentru profesoara de limba romana: Daca imi dati nota 5, va aduc...

Rezolvare surprinzatoare gasita de un elev de clasa a XI-a, la un liceu din Alba Iulia, pus in dificultate de o lucrare semestriala la limba romana. Pe nume Eugen, baiatul nu s-a mai obosit sa scrie toate subiectele.

Bianca Dragusanu a aratat diploma de BAC! Incredibil ce nota a luat la Limba Romana

Nu mai este un secret! Bianca Dragusanu a aratat fanilor din mediul virtual cu ce nota a trecut examenul de bacalaureat. Bianca Dragusanu a tinut mortis sa arate prietenilor virtuali cu ce nota a trecut.

Dancila ar fi INVIDIOASA! Cum fenteaza un fotbalist limba romana. A ajuns de RASUL Internetului (VIDEO)

Un fotbalist legitimat la FC Cojasca, o echipa de minifotbal din Dambovita, a devenit celebru pe Internet, dar nu datorita performantelor sportive, ci din cauza numeroaselor greseli pe care le-a facut in cadrul.

Perle la BAC la proba de limba romana, prezentate de Ana Iorga. Scriitorul isi mai nota treburi in paranteza pentru ca acum 100 de ani nu avea reminder pe telefon

Perlele de la BAC au fost nelipsite si in acest an. Ana Iorga a declarat ca cele mai mari gafe s-au facut pe marginea poeziei Luceafarul a lui Mihai Eminescu. Poetul a scris Luceafarul in 10 ani, a.

Guvernul vrea sa invete limba romana: Achizitie publica de 400 de pachete Dex + Doom + Gramatica (FOTO)

In conditiile in care premierul Viorica Dancila s-a remarcat in cele aproape 6 luni de mandat prin greselile facute in discursul public, anuntul ca Secretariatul General al Guvernului a cumparat 400 de.

Guvernul investeste in limba romana. Achizitie de peste 11.000 de euro pentru DEX, DOOM si carti de gramatica

400 de pachete care cuprind Dictionarul explicativ al limbii romane DEX), Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic DOOM), dar si carti de gramatica au fost comandate pe adresa Secretariatului General al Guvernului, urmand a fi livrate saptamana viitoare, potrivit unui portal de achizitii publice.

AUDIO Mihai Sora se simte mai bine. Aflat inca la terapie intensiva la Spitalul Elias, a povestit Capra cu trei iezi

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, aflat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Elias, a povestit Capra cu trei iezi - versiunea pre-crestina - dupa cum scrie sotia sa, Luiza Palanciuc Sora, care a facut publica inregistrarea povestii.

De la 1 iulie, turistii vor fi mai bine protejati de tepele date de agentii. Ce prevad noile norme adoptate de UE

Incepand cu 1 iulie, turistii care rezerva pachete de vacanta vor avea drepturi mai puternice in calitate de consumatori. 120 de milioane de turisti vor beneficia de noile norme adoptate de UE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )