Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai spectaculoase cladiri din lume, dezvaluite la Festivalul Mondial de Arhitectura: cum arata cel mai inalt turn in miscare FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase cladiri din lume, dezvaluite la Festivalul Mondial de Arhitectura: cum arata cel mai inalt turn in miscare FOTO

Cele mai impresionante cladiri din lume s-au inscris la cea de-a zecea editie a Festivalului de Arhitectura de la Berlin. Printre acestea se numara o farmacie futurista din Japonia, o punte de iluminat din Berlin si un turn de observare din Brighton. continuă pe Adevărul

Zece cele mai rapide trenuri din lume in 2017

In timp ce o noua era a avioanelor supersonice ramane la stadiul de concept, trenurile rapide sunt o realitate in intreaga lume, iar anual isi maresc viteza. In unele cazuri, calatoria cu trenul in Europa poate fi mai rapida decat cu avionul. Iata care.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Interviul momentului la Antena 3 - Ce spune cel mai cautat roman din lume despre Maior, Coldea sau Kovesi

Multi romani au auzit de hackerul Guccifer, dar putina lume stie cu adevarat cine este el. Un sofer de taxi din Ramnicu Valcea ce reuseste sa ghiceasca parolele de la niste mailuri foarte.

in ce TARI se afla femeile cu cei mai FRUMOSI sani din lume

Femeile sunt considerate reprezentantele sexului frumos. Mai mult decat atat, fiecare tara se mandreste cu o tipologie aparte. De exemplu, femeile din Brazilia sunt recunoscute pentru posteriorul.

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

INFOGRAFIE incepe Summitul G20 de la Hamburg: Politia germana, puternic mobilizata. Unde innopteaza cei mai puternici oameni din lume

Cei mai puternici oameni din lume se afla in perioada 7-8 iulie la Hamburg, in nordul Germaniei, unde are loc summitul G20. intalnirile de lucru la care vor participa liderii politici vor fi organizate in zona Hamburg Messe, in care se desfasoara in mod frecvent evenimente nationale si internationale.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

ActiveWatch, despre concedierea ziaristului Mircea Barbu: Abuzuri in serie comise de conducerea Adevarul / Printre cele mai grave atacuri la libertatea presei inregistrate in ultimii ani

ActiveWatch acuza abuzuri in serie comise de conducerea Adevarul, considerate printre cele mai grave atacuri la libertatea presei inregistrate in ultimii ani in cazul concedierii ziaristului Mircea Barbu.

Eurostat: Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive destinatii turistice din UE

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive regiuni turistice din Uniunea Europeana, in functie de numarul innoptarilor in unitati de cazare, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )