Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Ce gafa a facut premierul Tudose, dupa anuntul lui Juncker despre gazduirea summitului UE la Sibiu

România Liberă România Liberă,
VIDEO Ce gafa a facut premierul Tudose, dupa anuntul lui Juncker despre gazduirea summitului UE la Sibiu

Mihai Tudose a salutat propunerea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ca Sibiul sa gazduiasca viitorul summit al UE, subliniind ca este prima data cand executivul European nu ne critica, ci apreciaza demersurile Romaniei . continuă pe România Liberă

VIDEO Jean-Claude Juncker propune organizarea unui summit al UE la Sibiu. Presedintele Iohannis si premierul Tudose au salutat propunerea sefului Executivului European

Presedintele Executivului European, Jean-Claude Juncker, a propus organizarea unui summit al UE la o zi dupa Brexit, la 30 martie 2019, in orasul Sibiu, pentru a discuta despre viitorul blocului comunitar, potrivit Agerpres. Stire in .

Uraganul Irma si premierul Tudose ne scumpesc benzina

Companiile petroliere au scumpit semnificativ benzina si motorina zilele trecute, chiar si cu peste zece bani pe litru. De vina ar fi uraganul Irma, care a facut ravagii in SUA. Noi cresteri de pret sunt asteptate pe 15 septembrie, odata cu supraacciza la carburanti.

Premierul Tudose, intrebat ce parere are despre cresterea pretului la carburanti: E problema lor

Premierul Mihai Tudose a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa la Parlament, cum comenteaza anuntulde crestere a pretului accizei. in acest context, seful Executivului a raspuns: E problema lor.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

Sa radem cu premierul Tudose

Gluma preferata a premierului Tudose pare sa fie despre unii care aud voci, adaugand repede ca-l sperie totusi cei care mai si vorbesc cu ele. A repetat-o la toate cele trei televiziuni Digi 24, Antena 3, TVR) unde l-am vazut recent revarsandu-si personalitatea pe larg. De notat inainte de toate o transformare radicala. Lui Tudose a inceput sa-i placa sa vorbeasca. N-a dat interviuri cat era deputat sau ministru, dar recupereaza acum ca premier, obligat de functie sa comunice mai des. Vocea premierului Tudose, ca sa incepem cu gluma sa preferata, are o mica probleme: nu se prea intelege, desi se aude tare.

Premierul Tudose spune ca va fi cerut avizul CSAT pentru transferul Institutului Cantacuzino la MApN

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va fi cerut avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru transferul Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )