Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Gafa a purtatorului de cuvnt al Comisiei Europene: Viorica Dancila, premierul Bulgariei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gafa a purtatorului de cuvnt al Comisiei Europene: Viorica Dancila, premierul Bulgariei

Margaritis Schinas, principalul purtator de cuvant al Comisiei Europene, a spus joi, intr-o conferinta de presa, ca Viorica Dancila este premierul Bulgariei. Oficialul executivului european s-a corectat la scurt timp, dupa ce un jurnalist din sala i-a atras atentia asupra greselii. continuă pe Hotnews

Doamna Viorica Dancila, premierul Bulgariei - Anuntul a fost facut de un OFICIAL UE (VIDEO)

Ca Bucurestiul este confundat deseori de straini cu Budapesta, capitala Ungariei, nu mai mira pe nimeni, dar ca Viorica Dancila este premierul Bulgariei a uimit audienta de la Bruxelles. Gafa a fost facuta,.

Politico: Viorica Dancila critica UE si acuza dublul standard

Premierul Viorica Dancila critica din nou UE pentru dublul standard in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei sau modul in care actioneaza guvernul in cazul protestelor, intr-un interviu acordat publicatiei Politico. Dancila sustine ca faptele de coruptie sunt o problema si pentru alte state europene, insa acestea nu sunt la fel de criticate.

FOTO VIDEO Viorica Dancila, pictata de un artist indian

Un artist din India a gasit inspiratie pentru a picta tocmai in Romania, una dintre cele mai recente opere ale sale fiind un portret al premierului Viorica Dancila.

Donald Tusk, ntlnire cu Viorica Dancila la Bruxelles: Poate sunt de moda veche, dar continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a postat pe contul lui de Twitter o fotografie de la intalnirea pe care a avut-o joi la Bruxelles cu premierul roman Viorica Dancila, alaturi de mesajul: Continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu.

Viorica Dancila, aparitie HOT la Bruxelles! Rochia premierului a lasat multe parti LA VEDERE (FOTO)

Viorica Dancila a socat audienta de la Bruxelles, miercuri, prin tinuta sa excentrica. Premierul a atras toate privirile cu o rochie sexi, ce a lasat multe la vedere. Internautii au reactionat.

Viorica Dancila: L-am sunat pe presedinte legat de portofoliile de la Transporturi si Dezvoltare, a promis ca va da un raspuns zilele urmatoare

Premierul Viorica Dancila a declarat la Romania TV ca l-a sunat marti, inainte de a pleca la Bruxelles, pe presedintele Klaus Iohannis, solicitandu-i un raspuns cu privire la numirile de la Transporturi si Dezvoltare, iar presedintele i-a promis ca va da un raspuns in zilele urmatoare.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replica i-a dat presedintele, cand a auzit de Lia Olguta Vasilescu

Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe presedinteleKlaus Iohannis, inainte sa plece la Bruxelles! Premierul i-a cerut presedintelui sa ii dea un raspuns in ceea ce priveste cele doua nominalizari.

Viorica Dancila, la Bruxelles: in Romania este respectat statul de drept. Drepturile cetatenilor si lupta anticoruptie trebuie sa primeze

Statul de drept este respectat in Romania, a dat asigurari miercuri premierul Viorica Dancila, la Bruxelles, in cadrul sesiunii plenare a Comitetului European al Regiunilor. in Romania este respectat.

Viorica Dancila:Este timpul ca decizia politica sa fie aceea care sa aduca Romania in Schengen

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Romania indeplineste inca din 2011 criteriile tehnice pentru a adera la Schengen si a subliniat ca este timpul ca decizia politica sa fie aceea care sa.

Premierul Viorica Dancila, la Bruxelles. Care este scopul vizitei

Prim-ministrul Viorica Dancila efectueaza miercuri si joi o vizita de lucru la Bruxelles, se arata in agenda publica a Guvernului. in cadrul vizitei, premierul va avea intrevederi bilaterale cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )