Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Germania: Cel putin 28 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unui perete la un concert rap

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Germania: Cel putin 28 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unui perete la un concert rap

Cel putin 28 de persoane au fost ranite sambata seara in vestul Germaniei, dupa ce un perete cu ecrane LED s-a prabusit in cadrul unui concert rap in aer liber, in timpul unei furtuni, au anuntat autoritatile locale, citate de Dpa, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Atac armat in Texas. 5 persoane au murit si cel putin 20 au fost ranite. Tragatorul a fost ucis

Desi initial erau suspectati doi tragatori, politia a confirmat ca a fost unul singur, un barbat alb, intre 30 si 40 de ani, care a fost impuscat in cele din urma in zona cinematografului Cinergy, Odessa, Texas. Printre raniti se afla ofiteri de politie si un copil de 17 luni. 5 persoane au murit si 21 au fost ranite.

Explozie devastatoare la o fabrica de pe bulevardul Preciziei din Capitala. O persoana a decedat si alte 3 au fost ranite

O explozie devastatoare s-a produs vineri dimineata la o fabrica de pe bulevardul Preciziei din Capitala. in urma deflagratiei o persoana a decedat si alte 3 au fost ranite. Locuitorii din zona au declarat ca explozia a fost atat de puternica incat pamantul s-a zguduit. Explozie devastatoare la o fabrica de pe bulevardul Preciziei Explozia .

O persoana a murit si trei au fost ranite in urma unei explozii la o fabrica din Bucuresti

O persoana a murit si trei au fost ranite in urma unei explozii puternice produse la un utilaj de la.

Spania: Cel putin 17 copii au dezvoltat sindromul varcolacului dupa ce li s-a administrat un medicament etichetat gresit

Cel putin 17 copii din Spania au dezvoltat pilozitate excesiva pe tot corpul dupa ce li s-a administrat un medicament gresit din cauza unei erori de etichetare, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii spaniol, scrie AFP, preluata de Agerpres.

VIDEO Atac armat in vestul Texasului. Cinci persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar 21 au fost ranite

Un barbat alb, de aproximativ 30 de ani, care era cunoscut politiei, a omorat patru persoane si a ranit alte 21 sambata intr-un atac armat intre orasele Midland si Odessa, din vestul Texasului, relateaza Reuters.

Tragedie in Buzau. Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, dupa un accident cu trei masini

Doua persoane au decedat, iar alte patru au fost grav ranite duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier petrecut pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Mihailesti. Potrivit agentului de politie.

Cel putin patru morti, dupa ce un elicopter s-a prabusit in Norvegia

Patru persoane au murit, una a fost ranita, iar o alta este data disparuta, dupa ce un elicopter s-a prabusit in nordul Norvegiei, au spus sevriciile locale de urgenta, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )