Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Godina, dupa audierea sefei DNA la CSM: Am urmarit LIVE. Au uitat sa invete si limba romana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Godina, dupa audierea sefei DNA la CSM: Am urmarit LIVE. Au uitat sa invete si limba romana

Dupa ce a urmarit LIVE, pe Facebook, sedinta de la CSM in care s-a dezbatut cererea de revocare inaintata de ministrul Tudorel Toader pentru sefa DNA, Laura Kovesi, Marian Godina a facut o constatare. continuă pe Hotnews

Mesajul premierului Viorica Dancila, inainte de audierea sefei DNA in CSM

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit, marti, la Chisinau, despre audierea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in CSM. Ministrul Tudorel Toader este ministru in Guvernul meu, este un ministru foarte bun,.

Marian Godina, dupa audierea Codrutei Kovesi la CSM: Comentariile inversunate impotriva doamnei procuror erau scrise intr-o limba romana stricata

Politistul Marian Godina a analizat pe pagina personala de Facebook comentariile lasate online de romanii care au asistat in direct la audierea Laurei Codruta Kovesi in plenul CSM.

CSM nu e de acord cu revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

CSM nu e de acord cu revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Sectia de procurori a decis s-a respinga cerera ministrului de Justitie, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura.

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine, de la ora 14:00, solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi fiind invitata la sedinta.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis in contextul cererii de revocare a sefei DNA: Trebuie sa ia masurile care se impun

Premierul Viorica Dancila continua sa se pozitioneze de o parte sau alta in contextul scandalului din justitie care a dus la declantarea de catre ministrul Justitiei a procedurii de revocare a sefei DNA,.

Viorica Dancila, despre raportul privind revocarea sefei DNA: Nu sunt jurist, dar am vazut ca este foarte argumentat

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca raportul lui Tudorel Toader privind revocarea din functie a sefei DNA este foarte argumentat si ca trebuie sa ne pozitionam de partea justitiei.

Kovesi, fata in fata cu Toader, in sedinta CSM in care se discuta revocarea sefei DNA (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Sedinta a inceput cu discursul Ministrului Justitiei. Toader a sustinut ca site-ul ministerului a fost blocat dupa ce a anuntat ca va cere revocarea lui Kovesi deoarece a existat un numar foarte.

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare, dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, peFacebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

CSM a respins solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de marti, sa dea aviz negativ propunerii formulate de ministrul Justitiei privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Anuntul a fost facut de vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, dupa sedinta sectiei pentru procurori, la care au participat atat Laura Codruta Kovesi, cat si Tudorel Toader. Avizul CSM este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )