Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Imagini spectaculoase din culisele Australian Open: Federer, Halep si Sakkari, in top

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini spectaculoase din culisele Australian Open: Federer, Halep si Sakkari, in top

Organizatorii turneului de la Australian Open s-au gandit sa ii introduca pe fani in atmosfera culiselor primului turneu de Mare Slem al anului, iar rezultatul a fost spectaculos. continuă pe Adevărul

Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o infrunta pe Elise Mertens, 17 WTA, in faza optimilor de finala de la Australian Open, luni, ora 2:00, iar partida va fi difuzata de programele Eurosport. Casele de pariuri o dau.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

Stirile ProTV: Imagini terifiante din Wuhan. Cadavrele persoanelor ucise de coronavirus, abandonate pe holurile spitalului. VIDEO

Noi imagini terifiante au aparut din China. O filmare arata cadavrele unor persoane ucise de coronavirus, abandonate pe holurile unui spital din Wuhan, printre persoanele care asteapta sa fie consultate de medici.

VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Roger Federer pare ca s-a specializat la acest Australian Open in a-si tine fanii cu sufletul la gura, marele campion elvetian salvand 7 mingi de meci in duelul cu Tennys Sandgren din sferturile primului Grand Slam al anului. Federer a trecut de la agonie la extaz in doar cateva zeci de minute, Mister Perfect obtinand calificarea in semifinale dupa o batalie dura de cinci seturi cu bravul american 6-3, 2-6, 2-6, 7-68), 6-3).

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, in semifinale - Urmeaza duelul de cinci stele cu Roger Federer

Milos Raonic nu pierduse set pana in faza sferturilor de la Australian Open, parcursul canadianului fiind unul imaculat. Nuantele de gri aveau insa sa-si faca loc odata cu meciul contra lui Novak Djokovic. Sarbul a facut ce a stiut mai bine: a amortizat foarte bine forta serviciului adversarului, l-a obligat sa loveasca din pozitii tot mai dificile si a rupt ritmul atunci cand Milos dadea semne ca este puternic in schimburi. Nole s-a impus in trei seturi, iar semifinala cu Roger Federer nu mai este un vis pentru fanii tenisului, ci o certitudine.

Australian Open, ziua a 7-a. Respiro necesar pentru Federer si cum s-a sabotat din nou Fognini

Australian Open 2020 a ajuns, oficial, la jumatatea drumului, urmand ca, duminica viitoare, sa ofere ultimele seturi de trofee. in acest moment cunoastem distributiile a cate doua sferturi de finala de pe tablourile de simplu - feminin si masculin. Ca de obicei, Adevarul va ofera o recapitulare a tuturor rezultatelor si a reperelor zilei a saptea de la Melbourne.

Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Cel mai asteptat duel din optimile de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open nu a dezamagit: Nadal si Kyrgios au oferit un meci electrizant, cu multe pasaje spectaculoase si cu o intriga speciala. Rafa a fost jucatorul mai inspirat si cu nervii mai tari, victoria conturandu-se in patru seturi: 6-3, 3-6, 7-66), 7-64).

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )