Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Halep si-a castigat locul in istoria turneului de la Wimbledon: Cum i-a fost adaugat numele pe lista campioanelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Halep si-a castigat locul in istoria turneului de la Wimbledon: Cum i-a fost adaugat numele pe lista campioanelor

Simona Halep le-a oferit romanilor o zi de vis si a triumfat la Wimbledon 2019 la capatul unui meci in care nu i-a dat nicio sansa Serenei Williams. continuă pe Adevărul

Klaus Iohanis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

VIDEO 30 de secunde pentru istorie: Cum a fost inscriptionat trofeul de la Wimbledon cu numele Simonei Halep

Nu e nicio exagerare, atunci cand se spune ca Simona Halep si-a castigat locul in istoria turneului de la Wimbledon pentru totdeauna. Imaginile de mai jos confirma acest lucru.

Incredibila Simona! Halep este prima jucatoare din Romania care ajunge in finala turneului de la Wimbledon!

Jucatoarea din Constanta continua sa atinga borne nemaintalnite in tenisul romanesc, dupa victoria din semifinale cu Elina Svitolina, 6-1, 6-3, si calificarea in premiera in ultimul act al turneului de la Londra.

Halep, uluita dupa victoria de la Wimbledon: Nu am jucat niciodata un meci mai bun de atat

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o pe americanca Serena Williams in finala cu 6-2, 6-2. Halep a avut o prima reactie dupa victoria de.

VIDEO Halep, primele declaratii dupa ce a devenit campioana la Wimbledon: Cum si-a catalogat prestatia din finala

Simona Halep a avut o evolutie splendida in duelul cu Serena Williams, castigand proba feminina de o maniera impresionanta: 6-2, 6-2!.

VIDEO Halep, film de aproape cinci minute in care se poate vedea tot ce i s-a intamplat dupa ce a castigat Wimbledon

Site-ul oficial al turneului a pregatit un clip special pentru ca fanii sa vada exact ce se intampla cu o jucatoare care castiga titlul la All-England Club.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halepa a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )