Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Halep si-a luat cea mai tare masina electrica: Cat costa bijuteria Simonei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Halep si-a luat cea mai tare masina electrica: Cat costa bijuteria Simonei

Absenta de la US Open 2020, Simo se bucura de inca o perioada mai libera, iar la ultima sesiune de shopping si-a facut un cadou superb. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume. Cati bani a scos din cont

Simona Halep si-a luat cea mai scumpa masina electrica din lume. Romanca a dat peste 150. 000 euro pe masina.

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica de pe piata. Cum arata bolidul de peste 150.000 de euro (FOTO)

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a cumparat o masina electrica de peste 150. 000 de euro. Jucatoarea de tenis de 28 de ani a aparut la un antrenament in Bucuresti cu unPorsche Taycan. Simona.

Digisport: Ce achizitie pentru Simona Halep! Numarul 2 mondial si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume

Jucatoarea de tenis s-a afisat in Bucuresti cu un Porsche Taycan, un bolid electric al carui pret depaseste 150. 000 de euro. Conform AntenaSport, Halep a aparut cu automobilul electric la un antrenament desfasurat in Bucuresti.

NVIDIA a anuntat noua serie de placi video RTX30. Cat costa cea mai avansata placa video din lume, care ofera gaming in 8K la 60fps

Avand la baza arhitectura NVIDIA Ampere, cea de-a doua generatie RTX livreaza pana la de doua ori mai multa performanta prin Turing pentru Ray Tracing in timp real si AI Gaming.

VIDEO Cea mai mare captura de pastile de captagon si hasis din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Peste doua tone de droguri, descoperite la Constanta

Ofiterii de Crima Organizata si procurorii DIICOT au reusit sa faca in Portul Constanta cea mai mare captura de hasis sidrogul jihadului. in totral, este vorba de peste 2,2 tone de stupefiante cu o valoare de piata de 60 de milioane de euro.

VIDEO Cea mai mare captura de hasis si de drogul jihadului din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Unde erau ascunse drogurile in valoare de 60 de milioane de euro

Procurorii DIICOT si ofiterii politiei judiciare au descoperit, la finalul lui august, in portul Constanta 1,5 tone de hasis si 751 de kg de pastile de captagon, cunoscut ca drogul jihadului, aceasta fiind, potrivit oficialilor, cea mai mare captura din istoria celor doua institutii. Drogurile erau ascunse printre cutii de sapun.

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )