Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO HotSport 2: Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, sferturile Cupei Romaniei Sinteza sport in sub 150 de secunde

Hotnews Hotnews,
 VIDEO HotSport 2: Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, sferturile Cupei Romaniei Sinteza sport in sub 150 de secunde

Serena Williams a reusit sa le ia ochii fanilor cu noul echipament cu care evolueaza la Australian Open; Rafael Nadal a avut parte de un incident unic in cariera lui impresionanta; Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la Australian Open; care sunt echipele calificate in sferturile Cupei Romaniei. continuă pe Hotnews

VIDEO Incidentul zilei la AO: Ce i-a aratat o spectatoare lui Rafael Nadal - Motivul nemultumirii

Rafael Nadal s-a calificat fara emotii in turul al treilea de la Australian Open, iar bataile de cap le-a primit mai degraba din partea unei spectatoare. Nemultumita de faptul ca ibericul nu servea, aceasta i-a aratat semne obscene numarului doi mondial.

VIDEO Serena Williams si echipamentul cu care a atras privirile - Cine a fost sursa de inspiratie

Serena Williams a impresionat pana in acest moment la Australian Open nu doar cu jocul sau agresiv, americanca prezentandu-se la Melbourne cu un echipament care a atras toate privirile.

VIDEO Serena Williams, calificare impresionanta in turul trei

Favorita numarul zece la Melbourne, Serena Williams nu a avut nicio problema in a obtine calificarea in turul al treilea de la Australian Open. Americanca a castigat meciul cu Nina Stojanovic in 69 de minute.

Ce spune Novak Djokovic despre recordurile marilor sai rivali, Roger Federer si Rafael Nadal

A pornit ca din tun drumul spre cel de-al noualea titlu de la Australian Open, iar in mintea sa un loc important il ocupa lupta cu recordurile din circuitul ATP. Novak Djokovic a vorbit cu jurnalistii si despre marii sai rivali, Roger Federer si Rafael Nadal.

Cum arata vila din Miami cumparata de Serena Williams

Tenismena Serena Williams si-a cumparat o vila de lux in Miami si a decorat-o cu ajutorul surorii sale, Venus. Iata cum arata impresionanta proprietate! .

Serena Williams: cum arata noua ei casa din Miami, pe care a decorat-o impreuna cu sora ei, Venus

Serena Williams a cumparat aceasta proprietate intinsa pe 1. 350 de metri patrati in urma cu cinci ani, hotarata sa o transforme in casa ei de vis. Cea care a ajutat-o enorm a fost chiar sora ei, Venus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3052 seconds )