Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Hyundai Tucson a primit 5 stele din 5 la Euro NCAP, Mazda MX-5 si Opel Karl au 4 stele

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Hyundai Tucson a primit 5 stele din 5 la Euro NCAP, Mazda MX-5 si Opel Karl au 4 stele

Euro NCAP a dat publicitatii rezultatele pentru trei noi modele de masini, printre care si o decapotabila tip de masina mai rar inclus in astfel de teste. SUV-ul compact sud-coreean Hyundai Tucson a obtinut 5 stele din 5, decapotabila japoneza Mazda MX-5 a primit 4 stele din 5, iar cel mai accesibil model Opel, Karl, a obtinut 4 stele din 5. Iata cum s-a descurcat fiecare. continuă pe Hotnews

VIDEO. Hyundai Tucson, Mazda MX-5 si Opel Karl au fost testate. Cine a luat 5 STELE EuroNCAP

Ultima serie a testelor EuroNCAP a inclus doar trei modele, dintre care doar unul singur a primit punctajul maxim, de cinci stele. Hyundai Tucson, Mazda MX-5 si Opel Karl au fost modelele testate pentru nivelul sigurantei rutiere. Cel mai bine s-a .

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

VIDEO. IMAGINI RARE. Cum arata plaja din India in anul 2004, cu 5 minute inainte de TSUNAMI

In 26 decembrie 2004, un val de aproximativ 30 de metri inaltime a devastat plaja din India, precum si cea din Indonezia si alte 12 tari cu iesire la Oceanul Indian. Cel putin 230. 000 de oameni au murit, dintre care 9. 000 erau turisti straini, majoritatea europeni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )