Libnet.ro
UNICEF

11:45

Video. Ianis Hagi, la un pas de o accidentare grava! A luat primul trofeu cu Rangers

Playtech Playtech,
Video. Ianis Hagi, la un pas de o accidentare grava! A luat primul trofeu cu Rangers

La doar doua zile de la prestatia magistrala din meciul cu Lyon, Ianis Hagi este din nou titular la Glasgow Rangers. De aceasta data, vicecampioana Scotiei o infrunta pe Nice, o alta echipa din Ligue 1. Decarul nationalei Romaniei nu a mai avut o evolutie la fel de buna, chiar daca si-a creat cateva ocazii . continuă pe Playtech

Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi. Romanul a marcat de doua ori cu Lyon

Rangers au refuzat sa recidiveze dupa jocul slab din prima repriza a lui Ryan Kent, intrucat au reusit o impresionanta victorie cu 2-0 in fata celor de la Lyon in deschiderea competitiei amicale Veolia Trophy. Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi Ianis Hagi nu a fost integralist in acest meci amical cu cei .

Si francezii au fost cuceriti de Ianis Hagi! Cuvinte mari la adresa romanului

Ianis Hagi a impresionat pe toata lumea cu prestatia sa din partida castigata de Rangers pe terenul lui Lyon, scor 2-0. Romanul a marcat ambele goluri si a fost elogiat de jurnalistii scotieni, care i-au dat cea mai mare nota din echipa. Prestatia lui Ianis a fost elogiata si de presa franceza. Le Progres scrie .

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

Gestul facut de Ianis Hagi inainte sa inscrie doua goluri in poarta lui Ciprian Tatarusanu (FOTO)

Ianis Hagi, cumparat definitiv de Glasgow Rangers, in schimbul a 3,5 milioane de euro, a bifat o noua prestatie excelenta in tricoul scotienilor. in amicalul cu Lyon a inscris doua goluri in poarta lui.

Ianis Hagi a inscris doua goluri in cinci minute, in Lyon - Glasgow Rangers 0-2

Ianis Hagi a reintrat pe teren la turatie maxima, inscriind in cinci minute doua goluri pentru Glasg.

Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Glasgow Rangers preseaza pentru a bifa un transfer important in aceste zile. Conform jurnalistilor de la scotsman. com, Steven Gerard insista pentru Bongani Zungu, international sud-african. Mijlocasul de 27 de ani este in prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusa sa achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )