Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Igor Dodon spune ca ar putea fi asasinat: Domnule Plahotniuc, nu-mi atingeti familia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon spune ca ar putea fi asasinat: Domnule Plahotniuc, nu-mi atingeti familia

Igor Dodon a declarat luni, 10 iunie, ca se fac presiuni enorme asupra familiei sale ca presedintele tarii sa-si depuna demisia din functie, pentru ca democratii lui Vlad Plahotniuc sa-si realizeze planul de mentinere la putere. Seful statului a afirmat ca democratii i-au in calcul inclusiv asasinarea sa. continuă pe Adevărul

VIDEO Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si anuntarea alegerilor prezidentiale noi, odata cu cele parlamentare anticipate

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea demisia. Candu a declarat ca PDM va pleda pentru alegeri prezidentiale noi, odata cu cele parlamentare anticipate. Potrivit lui Candu, alegerile ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an.

VIDEO Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si noi alegeri prezidentiale in Republica Moldova

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie pentru ca le-a propus democratilor federalizarea R. Moldova. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea demisia.

Igor Dodon va invita corpul diplomatic acreditat in Moldova la o discutie

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune ca este necesara actualizarea componentei Consiliului Suprem de Securitate si convocarea acestuia in regim de urgenta. Pe Facebook seful statului a scris ca a prezidat de dimineata o sedinta de lucru cu consilierii si sefii de directii ai aparatului Presedintiei, in cadrul careia a stabilit cateva obiective prioritare pentru urmatoarele zile, transmite IPN.

Andrian Candu, despre afirmatia lui Igor Dodon ca presedintele tarii ar putea fi asasinat: Declaratii stupide

Vicepresedintele PDM Andrian Candu califica drept declaratii stupide acuzatiile lui Igor Dodon la adresa PDM, potrivit carora, democratii ar pregati chiar si asasinarea sefului statului.

Pavel Filip: Demisia lui Igor Dodon este absolut necesara si fireasca, dupa ce intreaga tara l-a vazut cum este gata sa-si tradeze patria

Premierul in exercitiu Pavel Filip l-a chemat pe Igor Dodon sa-si depuna demisia duminica, 9 iunie, dupa ce in spatiul public a aparut un material video unde, la o intrevedere cu Vlad Plahotniuc, presedintele tarii recunoaste ca primeste lunar cate 700. 000 de euro, din Federatia Rusa, pentru finantarea Partidului Socialistilor.

Igor Dodon a enumerat trei planuri pregatite de Vladimir Plahotniuc pentru indepartarea sa! Presedintele Republicii Moldova nu exclude nici varianta lichidarii fizice

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a enumerat, luni, mai multe scenarii pe care Vladimir Plahotniuc le-ar lua in calcul pentru indepartarea sa de la putere, si nu a exclus nici macar varianta lichidarii.

Vlad Plahotniuc: Ce au facut Igor Dodon, PSRM si ACUM este o lovitura de stat

Presedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, sustine ca ceea ce au facut astazi, 8 iunie, Igor Dodon, PSRM si Blocul ACUM este o evidenta lovitura de stat. Potrivit politicianului, acestia au incalcat deliberat Constitutia si hotararile Curtii Constitutionale. Declaratiile au fost facute in cadrul unui briefing de presa, sustinut sambata seara, transmite IPN.

Haos total in Republica Moldova: Curtea Constitutionala l-a suspendat pe presedintele Igor Dodon. Omul lui Plahotniuc preia interimatul si poate dizolva Parlamentul

Oligarhul Vladimir Plahotniuc revine in forta si capata o victorie uriasa la Curtea Constitutionala. Dupa ce sambata Igor Dodon a semnat decretul de numire ca premier a Maiei Sandu in urma unei coalitii.

PDM spune ca va continua actiunile pentru ca Igor Dodon sa demisioneze

Partidul Democrat din Moldova sustine ca va continua actiunile legale si pasnice pentru indeplinirea dorintei cetatenilor ca presedintele devenit nelegitim, Igor Dodon, sa demisioneze din functie, fiind acuzat de inalta tradare si finantare ilegala din Federatia Rusa.

Igor Dodon sustine ca este presat pentru a-si da demisia:Democratii pregatesc mai mute actiuni, monteaza filmulete

Presedinte tarii, Igor Dodon, sustine ca actualmente asupra sa sunt exercitate presiuni pentru ca sa-si dea demisia din functie. Potrivit lui, astfel s-ar crea un vacuum si nu ar avea cine semna deciziile importante pentru tara. Seful statului mai spune ca a primit mesaje foarte clare de a semna decretul de dizolvare Parlamentului, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )