Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO inca un mort in Afganistan. Un militar roman, ucis in atentatul sinucigas de azi de la Kabul

Adevărul Adevărul,
VIDEO inca un mort in Afganistan. Un militar roman, ucis in atentatul sinucigas de azi de la Kabul

Un militar roman a murit la Kabul in urma atacului sinucigas de azi dimineata din cartierul rezidential din capitala Afganistanului. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav, tot la Kabul. in acest al doilea atac cel putin 10 oameni si-au pierdut viata. continuă pe Adevărul

Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiei soldatului roman ucis in atentatul de joi din Kabul, .

Militar roman, ucis in explozia de joi dimineata din Kabul. Masina-capcana atacase Ambasada SUA si sediul NATO Vezi VIDEO cu momentul atacului

Un militar roman a murit, joi, in atacul din Kabul, capitala Afganistanului, care a avut loc in apropiere de Ambasada SUA si sediul NATO, spun surse oficiale. MApN a anuntat ca, in timpul tragicului incident,.

Militar roman, mort in Afganistan

Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan, in timp ce afla intr-o misiune de patrulare, a declarat, ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, informeaza Agerpres.

Breaking News. Militar roman, mort in Afganistan

Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan, in timp ce afla intr-o misiune de patrulare.

Un militar roman a murit in urma noii explozii de la Kabul. Ministerul Apararii: Militarul se afla intr-o misiune de patrulare - UPDATE

Un militar roman a murit in Afganistan, in urma exploziei din Kabul. Ministerul Apararii Nationale a precizat ca militarul roman executa o misiune de patrulare in apropiere de Green Zone. Este cel de al 30-lea militar roman mort in misiune in Afganistan. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul de luni noaptea in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav. Militari romani victime in teatrele de operatiuni din Afganistan.

VIDEO Imagini cu atentatul sinucigas de la Kabul, in urma caruia un militar roman a fost ucis

Un atac sinucigas a avut loc, joi, in centrul capitalei afgane Kabul, au anuntat oficialii guvernamentali. in urma exploziei care a avut loc in apropiere de sediul NATO si de ambasada SUA, un militar roman a murit.

Cine este romanul ucis in atentatul terorist de la Kabul. Ce tragedie traise inainte de plecarea in Afganistan

Romanul ucis in atentatul terorist din Kabul este originar din localitatea ialomiteana Fierbinti. Barbatul si-a pierdut viata in noaptea de luni spre marti, dupa ce la Ambasada Romaniei la Kabul a avut loc un atentat terorist.

Klaus Iohannis anunta ca il decoreaza pe diplomatul roman ucis in atentatul terorist din Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni ca il va decora post-mortem pe diplomatul ropman care a fost ucis in atentatul terorist din capitala.

Presedintele Romaniei, mesaj in memoria militarului roman ucis joi la Kabul. Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiei indoliate si le sunt alaturi in aceste momente dureroase

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj de condoleante, in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan, soldat cu decesul unui militar roman. imi exprim intreaga.

Klaus Iohnnis il decoreaza pe soldatul roman ucis in Afganistan: Le suntem recunoscatori militarilor nostri din teatrele de operatii care, cu pretul vietii, isi fac datoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca il va decora pe militarul roman ucis in atacul terorist de la Kabul cu Ordinul National Steaua Romaniei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )