Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume

Vulcanul Merapi din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume, a erupt marti, proiectand un nor gigant de cenusa la peste 6. 000 de metri inaltime si conducand la inchiderea unui aeroport international, conform AFP. continuă pe Hotnews

Imagini spectaculoase din Indonezia: Vulcanul Merapi, unul din cei activi din lume, a erupt, proiectand un nor urias de cenusa la 6.000 de metri inaltime (VIDEO)

Imagini spectaculoase din Indonezia. Merapi, unul din cei mai activi vulcani din lume, a erupt marti, proiectand un nor gigant de cenusa la peste 6. 000 de metri inaltime si conducand la inchiderea unui.

Camion luat pe sus de vantul puternic. Imagini spectaculoase!

Un camion a fost luat pe sus de vantul puternic, pe o sosea din Irlanda, iar imaginile iti taie rasuflarea.

Gestul halucinant al unui preot din Cluj: A bagat doi tineri rromi in sicriu si i-a pus sa jure ca nu au intretinut relatii amoroase (VIDEO)

Un preot din Huedin, judetul Cluj, a fost filmat in timpul unui ritual de-a dreptul halucinant. Parintele a bagat doi oameni intr-un sicriu si i-a pus sa jure ca nu au intretinut relatii sexuale, relateaza Ad.

VIDEO Daniel Sturridge, suspendat patru luni din fotbal Jucatorul s-a despartit de Trabzonspor

Daniel Sturridge, fostul jucator al echipelor Manchester City si Liverpool, a primit o suspendare de patru luni din fotbal si o amenda de 170 de mii de euro pentru ca ar fi pariat pe meciuri de fotbal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )