Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO incepe Saptamana Patimilor. Duminica Floriilor, prima zi din cea mai intensa perioada a ortodoxiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO incepe Saptamana Patimilor. Duminica Floriilor, prima zi din cea mai intensa perioada a ortodoxiei

Duminica Floriilor este prima zi din Saptamana Patimilor, care ne aduce aminte de Patimile, Rastignirea si ingroparea Domnului. in aceasta perioada, Biserica invita pe credinciosi la rugaciune mai intensa, in fiecare seara oficiindu-se in biserici slujbaDeniei. continuă pe Adevărul

Duminica Floriilor. Traditii si obiceiuri de Florii. Rugaciunea de binecuvantare a salciei

Duminica este Duminica Floriilor. Ortodocsii sarbatoresc Intrarea Domnului in Ierusalim. Cu o saptamana inaintea Patimilor Sale, Iisus Hristos a intrat in Ierusalim, pe un asin, inconjurat de cei 12 Apostoli ai sai.

VIDEO Duminica Floriilor in Parcul Tineretului: o cruce imensa de flori a fost asezata in fata catedralei ortodoxe

Sute de oameni au venit in Parcul Tineretului din Hunedoara pentru a celebra Duminica Floriilor. O cruce de flori si mladite a fost asezata in fata catedralei.

FLORII 2018. Ce trebuie sa faci in Duminica Floriilor. Este primul praznic imparatesc din anul bisericesc

Pe 1 aprilie praznuim Floriile, sarbatoare care ne aminteste de intrarea triumfala a Domnului in Ierusalim, inainte de Patimi. E cea mai mare sarbatoare din Postul.

Duminica Floriilor, sarbatoarea intrarii Domnului in Ierusalim. De ce depaseste salcia starea normala, de ramura banala

Sarbatoarea de Florii, care celebreaza sosirea lui Iisus Hristos in Ierusalim, marcheaza inceputul saptamanii Patimilor ce culmineaza cu noaptea de inviere si cu marea sarbatoare de Paste. Ramurile de salcie si dezlegarea la peste sunt simbolurile Floriilor.

Florii 2018. Ce este Duminica Floriilor?

Florii 2018. Cu o saptamana inainte de Pasti, in Biserica Ortodoxa se praznuieste sarbatoarea Intrarii Mantuitorului in Ierusalim, care are la baza evenimentul intrarii triumfale a Mantuitorului in.

Lunea Patimilor. A doua denie din Saptamana Mare

Lunea Patimilor. La fiecare zi din Saptamana Mare, preotii ortodocsi oficiaza deniile, slujbe unicat in cultul divin ortodox. in fiecare zi, credinciosii sunt calauziti de una sau mai multe persoane sfinte.

Duminica Floriilor la Catedrala Episcopala din Drobeta Turnu Severin

In duminica aceasta, Biserica praznuieste Intrarea in Ierusalim a Mantuitorului. Este o zi liturgica aparte amintind de unul dintre cele mai mari evenimente din viata pamanteasca a Domnului nostru Iisus Hristos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )