Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Indian Wells: Cine este Marketa Vondrousova, adversara Simonei Halep din optimi: Stangace, serviciu precis la exterior, scurte multe in registrul tactic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Cine este Marketa Vondrousova, adversara Simonei Halep din optimi: Stangace, serviciu precis la exterior, scurte multe in registrul tactic

Marketa Vondrousova 19 ani) este ultimul produs de export al scolii de tenis din Cehia. Este o sportiva cu o deplasare buna, cu un forehand cu mult topspin care deschide foarte bine terenul in cross joaca in mare parte pe backhand-ul adversarelor), ascunde incredibil scurtele apeleaza de multe ori la acest procedeu), iar zona de confort se afla undeva la aproximativ un metru in spatele liniei de fund. Un alt aspect important in economia partidei ar putea fi acela ca este prima intalnire directa, iar acomodarea cu jocul adversarei va fi foarte importanta pentru Simona. Halep vs Vondrousova va fi LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Simona Halep vs Marketa Vondrousova se va disputa marti, dupa ora 21:30

Simona Halep vs Marketa Vondrousova din optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells se va disputa marti, dupa ora 21:30. Disputa va fi a doua de pe Terenul 2, inainte fiind un meci de pe tabloul masculin de simplu: Kei Nishikori vs Hubert Hurkacz.

Simona Halep, la un pas de sferturile de finala de la Indian Wells! Cand are loc partida cu Marketa Vondrousova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells si va juca in aceasta seara contra cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala.

Simona Halep, la un pas de sferturile de finala de la Indian Wells. Cand are loc partida cu Marketa Vondrousova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells si va juca in aceasta seara contra cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, eliminata in optimi - Marketa Vondrousova, forehand-ul de stangace, topspin-ul si planul tactic al Simonei care nu a dat roade

Cel putin teoretic, Simona nu ar fi trebuit sa fie surprinsa inaintea unui meci cu o jucatoare de mana stanga care trimite forehand-ul cu mult topspin. Coordonatele s-au schimbat pentru Halep, iar reverul in cross o arma importanta) a devenit o prada usoara pentru Marketa Vondrousova. Cehoaica a profitat de slabiciunile adversarei, a preluat controlul de cate ori a putut si s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-2, dupa o ora si 40 de minute. Eliminare o face pe Simona sa piarda locul doi din ierarhia WTA, pozitie pe care in clasamentul live se afla acum Petra Kvitova.

VIDEO Indian Wells: Alexander Zverev (favorit 3) a parasit competitia in turul al treilea (Rezultatele zilei)

Alexander Zverev 3 ATP), favoritul numarul trei, a parasit turneul Masters de la Indian Wells inca din turul al treilea. Jucatorul in varsta de 21 de ani a fost invins categoric de compatriotul sau Jan-Lennard Struff 55 WTA), scor 6-3, 6-1.

VIDEO Indian Wells: Naomi Osaka, in optimi dupa o victorie in doua seturi; Julia Goerges, eliminata in turul trei (Rezultatele zilei)

Naomi Osaka 1 WTA), detinatoarea titlului la Indian Wells si principala favorita, s-a calificat fara emotii in optimile competitiei californiene, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Collins 25 WTA), cap de serie numarul 25, scor 6-4, 6-2. Julia Goerges, favorita 15, a fost eliminata in turul trei de Mona Barthel. Vor mai continua competitia nume importante precum Karolina Pliskova, Angelique Kerber, Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic.

Ce spune Simona Halep despre Marketa Vondrousova, urmatoarea ei adversara de la Indian Wells

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre Marketa Vondrousova, adversara pe care o va intalni in aceasta seara in optimile de finala ade la Indian Wells.

Indian Wells: Marketa Vondrousova (61 WTA) a trecut de Jelena Ostapenko si o va intalni in optimi pe Simona Halep

Marketa Vondrousova 61 WTA) a invins-o pe Jelena Ostapenko 22 WTA) si va fi adversara Simonei Halep in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells

Simona Halep evolueaza, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in optimi la Indian Wells

Simona Halep a evoluat, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )