Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, eliminata in optimi - Marketa Vondrousova, forehand-ul de stangace, topspin-ul si planul tactic al Simonei care nu a dat roade

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Simona Halep, eliminata in optimi - Marketa Vondrousova, forehand-ul de stangace, topspin-ul si planul tactic al Simonei care nu a dat roade

Cel putin teoretic, Simona nu ar fi trebuit sa fie surprinsa inaintea unui meci cu o jucatoare de mana stanga care trimite forehand-ul cu mult topspin. Coordonatele s-au schimbat pentru Halep, iar reverul in cross o arma importanta) a devenit o prada usoara pentru Marketa Vondrousova. Cehoaica a profitat de slabiciunile adversarei, a preluat controlul de cate ori a putut si s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-2, dupa o ora si 40 de minute. Eliminare o face pe Simona sa piarda locul doi din ierarhia WTA, pozitie pe care in clasamentul live se afla acum Petra Kvitova. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Simona Halep vs Marketa Vondrousova se va disputa marti, dupa ora 21:30

Simona Halep vs Marketa Vondrousova din optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells se va disputa marti, dupa ora 21:30. Disputa va fi a doua de pe Terenul 2, inainte fiind un meci de pe tabloul masculin de simplu: Kei Nishikori vs Hubert Hurkacz.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Kateryna Kozlova in turul al treilea / Partida va avea loc duminica, dupa ora 21:00

Kateryna Kozlova 114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Simona Halep 2 WTA) a avut parte de un meci neasteptat de dificil in fata unei Kateryna Kozlova pusa pe alergat. Cu niste scurte de mare efect si un joc defensiv care a amintit chiar de jucatoarea aflata pe locul secund in clasamentul WTA, Kozlova a demonstrat ca merita sa fie mai sus decat locul 114 pe care il ocupa in acest moment. Ambele jucatoare au avut probleme la serviciu Simona a facut 6 break-uri, Kozlova 5) si au facut foarte multe erori nefortate Simona 29, dintre care 21 in primul set; Kozlova a avut 36). Jucatoarea din Ucraina a reusit sa impinga de fiecare data setul in prelungiri, chiar daca a fost condusa cu 5-3 in primul si cu 5-2 in cel de-al doilea, insa Simona a fost mai atenta in momentele cheie, s-a impus cu 7-63), 7-5, dupa o ora si 48 de minute si s-a calificat in optimi.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-2, 6-4 / in control - Halep in turul trei la competitia californiana

Campioana in California la editia din 2015, Simona Halep si-a facut usor meciul cu incomoda Barbora Strycova datorita tacticii adoptate. Nu i-a dat prea mult timp adversarei, a fost agresiva la retur si a stat foarte bine din punct de vedere fizic picioare puternice, deplasare la nivel inalt). Dupa o ora si 26 de minute, Halep a castigat in doua seturi, scor 6-2, 6-4, si a obtinut calificarea in turul trei de la Indian Wells Premier Mandatory, anul trecut a ajuns pana in semifinale).

Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Dupa o prima victorie fara mari emotii cu Strycova 50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decat ne-am fi asteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova 114 WTA).

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul doi

Parcursul Mihaelei Buzarnescu de la Indian Wells editia din 2019) s-a rezumat la un singur meci, sportiva noastra fiind invinsa in turul doi a avut liber in runda inaugurala) de Daria Gavrilova. Australianca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa 22:30)

Simona Halep evolueaza, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells

Simona Halep evolueaza, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in optimi la Indian Wells

Simona Halep a evoluat, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )