Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Inna, regina Youtubului! Milioane de vizualizari in mai putin de o luna pentru hit-ul Diggy Down

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Inna, regina Youtubului! Milioane de vizualizari in mai putin de o luna pentru hit-ul Diggy Down

Semne bune anul are pentru INNA. Cel mai recent single al sau, Diggy Down, a reusit sa adune 5 milioane. continuă pe Devorator Monden

Eurobarometru: Romanii, printre europenii care merg zilnic cel mai putin cu autoturismul

Romanii se afla printre cetatenii statelor UE care folosesc autoturismul cel mai putin pentru transportul zilnic, releva un sondaj Eurobarometru emis recent de Comisia Europeana. Potrivit cercetarii publicate in decembrie 2014, 40% dintre respondentii romani au declarat ca folosesc autoturismele pentru deplasarile de zi cu zi. Intre cetatenii celor 28 de state UE, romanii sunt pe antepenultimul loc in privinta folosirii autoturismului mentru deplasarile zilnice, ultimii in Uniunea Europeana fiind ungurii 33%) si letonii 38%).

Elevii se intorc la scoala pentru mai putin de o luna. Urmeaza o noua vacanta

Dupa vacanta de iarna, elevii se intorc la ore pentru mai putin de o luna. Din data de 31 ianuarie vor avea o noua vacanta, aceasta marcand trecerea de la Semestru I la cel de-al doilea, conform calendarului anului scolar 2014- 2015.

Peste 9,3 milioane de oameni au vizitat acest muzeu. 50% dintre ei au mai putin de 30 de ani

Muzeul Luvru din Paris a primit 9,3 milioane de vizitatori in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut, au.

Un viitor preot s-a spanzurat in casa bunicilor. Este al doilea caz de suicid la Botosani in mai putin de 24 de ore

Un tanar de 17 ani, elev al Seminarului Teologic din Dorohoi s-a spanzurat astazi in casa bunicilor. Tanarul nu si-a justificat gestul, rudele spunand ca cel putin in aparenta nu avea motive sa isi i-a zilele.

Romanii merg cel mai putin cu masina personala, prefera transportul public si mersul pe jos

Autoturismele sunt cel mai mentionat mijloc de transport in Europa, reiese dintr-un sondaj al Eurobarometru , insa nu si in Romania unde oamenii folosesc transportul public urban sau merg pe jos.

Serena Williams, umilita de Bouchard la Cupa Hopman in mai putin de o ora

Nici chiar cafeaua de dimineata n-a mai ajutat-o pe Serena Williams in meciul de marti sustinut la Cupa Hopman impotriva lui Eugenie Bouchard, reprezentanta Canadei.

Medicii de familie refuza sa distribuie cardurile de sanatate ramase nedistribuite. CNAS: Este vorba de sub un milion de carduri la nivel national, adica mai putin de 100 de carduri per medic de familie

Cardurile de sanatate fara de care din acest an nu vor mai putea fi accesate servicii medicale au fost deja distribuite, conform datelor Postei Romane, catre 95% din populatia Romaniei. In privinta cardurilor care nu au ajuns inca la asigurati, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a precizat ca acestea vor fi trimise medicilor de familie care ar urma sa le inmaneze pacientilor. Dar reprezentantii medicilor de familie anunta ca resping ferm activitatea de distribuire a cardurilor.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )