Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Interviu eveniment cu Simona Halep. Care este cea mai mare frica a liderului WTA, ce vrea sa faca pentru Romania si ce crede despre barbati

Adevărul Adevărul,
VIDEO Interviu eveniment cu Simona Halep. Care este cea mai mare frica a liderului WTA, ce vrea sa faca pentru Romania si ce crede despre barbati

Simona Halep se afla la ora destanuirilor si intr-un amplu interviu a vorbit si despre partea nevazuta a vietii de sportiv. continuă pe Adevărul

Sanse bune pentru Simona Halep! Care sunt cele trei turnee la care a confirmat participarea in ianuarie si ce oportunitate are cu acest program

Simona Halep se afla inca in vacanta, dar va relua pregatirea saptamana viitoare si a confirmat deja prezenta la trei turnee in ianuarie 2018.

FOTO Surpriza de care a avut parte Simona Halep la un eveniment cultural la care a participat aseara

Simona Halep se bucura de ultimele zile de vacanta, urmand ca de saptamana viitoare sa inceapa pregatirile dinaintea noului sezon.

Simona Halep s-a imbolnavit, cu cateva zile inainte de a pleca in Thailanda

Simona Halep a racit. Jucatoarea de tenis a urmarit la TV parada de 1 decembrie, eveniment dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Numarul 1 mondial a preferat sa nu iasa din casa pentru ca starea ei de.

Cum este patronul SIMONA HALEP? Ce salarii ofera angajatilor si cum ii trateaza

Foarte discreta cand vine vorba deviata personala, Simona Halep este grijulie si cand vine vorba despre afaceri. in timp ce altii ar da oricat pentru a le fi popularizate.

Englezii nu cred in Simona Halep. Unde o vad analistii britanici pe actualul lider WTA la finalul anului viitor

Simona Halep este deja pentru a 8-a saptamana consecutiva pe primul loc in clasamentul WTA, dar nu toata lumea este convinsa de valoarea ei.

Simona Halep a recunoscut! Ce apreciaza sportiva cel mai mult la un barbat

Simona Halep a dezvaluit care sunt calitatile esentiale pentru un barbat, dar si pentru o femeie. Halep a terminat 2017 pe primul loc WTA, dar a spus in repetate randuri ca la un moment dat,.

Motivul pentru care Simona Halep n-a asistat la parada de 1 Decembrie, desi se afla in Bucuresti

In ultimii ani, de fiecare data, de 1 Decembrie, Simona Halep obisnuia sa fie prezenta la Arcul de Triumf pentru a urmari parada de Ziua Nationala a Romaniei.

Simona Halep, raspuns transant pentru premierul Mihai Tudose, dupa o declaratie a acestuia care a deranjat-o

Simona Halep s-a declarat deranjata de o afirmatie facuta de premierul Mihai Tudose la adresa ei si i-a oferit un raspuns direct.

Simona Halep, raspuns transant pentru premierul Mihai Tudose, dupa o afirmatie a acestuia care a deranjat-o

Simona Halep s-a declarat deranjata de o afirmatie facuta de premierul Mihai Tudose la adresa ei si i-a oferit un raspuns direct.

Gest de mare campioana! Simona Halep si-a donat blugii intr-un scop umanitar

Nu putine au fost cazurile in care Simona Halep s-a implicat in tot felul de proiecte umanitare, chiar daca aproape mereu a tinut ca aceste actiuni sa fie tratate cu discretie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )