Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Iohannis: Plafonarea la 10.000 de cazuri de COVID-19 e mult prea sus Va cer respectarea masurilor si rabdare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis: Plafonarea la 10.000 de cazuri de COVID-19 e mult prea sus Va cer respectarea masurilor si rabdare

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la romani sa respecte si noul set de reguli impuse de guvern, precizand ca masurile luate in octombrie s-au dovedit a fi eficiente, inregistrandu-se o plafonare a numarului de noi cazuri de infectare cu coronavirus. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi, dar plafonarea la 10.000 de cazuri este mult prea sus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, pe tema Planului National de Recuperare si Rezilienta, ca apar deja primele efecte ale masurilor impuse de Guvern in.

Iohannis: Avem un numar mult prea mare de cazuri grave la Terapie intensiva si un numar prea mare de decese. Va cer rabdare si respectarea regulilor!

Presedintele Klaus Iohannis a cerut romanilor sa aiba rabdare si sa respecte noile reguli, precizand ca Romania a ajuns la o plafonare a cazurilor la 10. 000, insa numarul celor de Terapie intensiva e mult prea mare.

Vesti proaste pentru romani. Semnalul de alarma tras de un specialist celebru: Avem cazuri dramatice. Este mult prea dur momentul pe care il traim

Situatia in Romania este disperata, iar medicii au ajuns la capatul puterilor. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti avertizeaza cu privire la perioada extrem de grea pe care o traversam. Medicul exclude orice propunere de relaxare a masurilor, oferind toate argumentele posibile. Adevarul despre numarul scazut de infectari in cursul zilei de marti .

Cum se lauda PSD cu un Netflix educational si de ce proiectul e mult prea ambitios

PSD a lansat, prin vocea lui prim-vicepresedintelui Sorin Grindeanu, ideea de a veni cu un Netflix educational pentru elevii romani. E un plan mult prea ambitios si nu e vorba doar de asta.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Este mult prea dur momentul pe care il traim pentru a ne relaxa

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, spune ca nu e cazul ca oamenii sa se bucure pentru ca marti au fost raportate 7. 304 de noi cazuri de COVID-19,.

Victor Ponta, despre criza sanitara: Daca la Timisoara nu mai sunt paturi, ce se intamplain alte zone?! in 9 luni s-a facut mult prea putin sau chiar deloc pentru crestereacapacitatii si pregatirea personalului

Victor Ponta a comentat, marti seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, declaratiile facut de presedinteleKlaus Iohannis, cu cateva ore mai devreme,.

VIDEO. Iohannis, apel pentru respectarea noilor reguli

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, pentru respectarea noului set de masuri restric.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )