Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Klaus Iohannis a declarat ca este clar ca deficitul bugetar al Romaniei va fi mai mare decat cel planificat si acesta va trebui finantat. continuă pe Wall-Street Ro

CORONAVIRUS |Medicul Radu Tincu: in toamna vom avea un numar mai mare de imbolnaviri de COVID-19. E greu de spus daca va fi un val mai putin puternic sau mai puternic (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat vineri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca numarul imbolnavirilor de.

VIDEO Iohannis:Vom avea un deficit mai mare decat a fost planificat. Ne dorim o finantare buna, sa nu fie nevoie de noi masuri de austeritate. Am gasit solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu despre revigorarea economica si despre deficitul bugetar, care va fi mai mare decat cel planificat la inceputul anului, pentru care trebuie gasite solutii de finantare.

Iohannis: Vom pastra si dupa 14 mai sprijinul pentru acordarea somajului tehnic

Presedintele Klaus Iohannis le transmite companiilor ca Romania va iesi cu bine din aceasta criza. Hotelurile si restaurantele se vor redeschide gradual, cu respectarea masurilor de protectie. Antreprenorii au probleme reale si nu pot fi lasati singuri, spune Iohannis.

Klaus Iohannis, sedinta cu Mugur Isarescu, Ludovic Orban si Florin Citu. Despre ce vor discuta

Presedintele Klaus Iohannis va avea de la ora 12:00 o intalnire oficiala, la Palatul Cotroceni, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, premierul Ludovic Orban si Florin Citu, ministrul Finantelor.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la 14.20

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine vineri, 8 mai, ora 14:20, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

CE: Economia Romaniei va scadea cu 6% in 2020, dar isi va reveni din 2021. Somaj in crestere, deficit bugetar in crestere mare ca urmare a derapajelor din trecut si a viitoarei majorari de pensii

Economia Romaniei va scadea cu 6% in anul 2020 fata de 2019, ca urmare a situatiei coronavirus COVID-19 si a masurilor autoritatilor de inchidere a unor activitati, dar PIB-ul tarii va reveni pe crestere, cu 4,2%, din 2021. Recesiunea este estimata de Comisia Eurpeana, in prognoza de primavara, emisa miercuri.

BANCILE, IN PANDEMIE - PROVOCARI SI OPORTUNITATI CRISTIAN POPA, MEMBRU CA BNR: Investitorii nu vor finanta un deficit bugetar scapat de sub control

Nu mai avem limita de 3% deficit bugetar, dar exista o limita naturala a imprumuturilor pe care le poate accesa Romania - finantarea deficitului nu va fi usoara, spune Popa * Cristian Popa: BNR monitorizeaza atent lichiditatea din piata si ia masuri astfel incat aceasta sa fie adecvata, sa nu fie deficit, sa avem lichiditate suficienta Toata lumea trebuie sa fie constienta ca, desi nu se mai aplica limita de 3% a deficitului bugetar, totusi exista o limita naturala a imprumuturilor pe care le poate accesa Romania, ceea ce inseamna ca este nevoie de prudenta pentru ca finantarea deficitului nu va fi usoara, a declarat Cristian Popa, membru al Consiliului de Administratie de la Banca Nationala a Romaniei BNR).

KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Curtea Constitutionala a fost acuzata, indirect, ieri, de presedintele Klaus Iohannis ca ar face jocurile social-democratilor, dupa ce institutia condusa de Valer Dorneanu a stabilit ca amenzile aplicate in timpul starii de urgenta pentru contraventiile prevazute in ordonantele militare sunt neconstitutionale.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Serban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, dupa declaratia de presa a lui Klaus Iohannis, ca discursurile sefului statului sunt din ce in ce mai absurde, mai incoerente si mai irationale.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELANSAREA ECONOMICA: Vorbim de un proiect de reconstructie a Romaniei

Redeschiderea activitatii in domeniul HORECA se va realiza gradual, dupa 14 mai, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din tara noastra.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )