Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Iti mai aduci aminte de Levent din LaLa Band? Uite cum arata acum si ce face!

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Iti mai aduci aminte de Levent din LaLa Band? Uite cum arata acum si ce face!

Levent s-a remarcat in cadrul grupului LaLa Band, a jucat in serialele Pariu cu Viata, O noua viata, si filmul. continuă pe Devorator Monden

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

FOTO VIDEO Cea mai mare tiroliana din Romania s-a deschis la Constanta. Amatorii de aventura coboara 340 de metri direct pe plaja

Turistii care vor sa ajunga la plaja in aceasta vara au o noua metoda care combina senzatiile tari cu viteza. Cea mai lunga tiroliana din Romania a fost inaugurata chiar deasupra plajei Modern din Constanta. Instalatia a fost construita de un cascador profesionist cu zeci de filme la activ.

Marea Britanie a mai vandut o cota din Lloyds

Ministerul britanic de Finante a obtinut inca 500 de milioane de lire sterline 779 milioane de dolari) din vanzarea unei participatii de 1% la Lloyds Banking Group Plc, reducandu-si astfel sub 20% participatia la cel mai mare creditor ipotecar din tara.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )