Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Jandarmeria si justifica interventia brutala din Piata Victoriei, folosind imagini ale agentiei de propaganda al Kremlinului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Jandarmeria si justifica interventia brutala din Piata Victoriei, folosind imagini ale agentiei de propaganda al Kremlinului

Jandarmeria a publicat pe contul sau de Facebook un film cu interventiile fortelor de ordine in timpul protestelor din alte tari, intre imaginile folosite fiind unele de la Russia Today, agentia de propaganda a Kremlinului. continuă pe Hotnews

VIDEO Jandarmeria si justifica interventia brutala din Piata Victoriei cu imagini de la agentia de propaganda al Kremlinului, Russia Today

Jandarmeria a publicat pe contul sau de Facebook un film cu interventiile fortelor de ordine in timpul protestelor din alte tari, intre imaginile folosite fiind unele de la Russia Today, agentia de propaganda a Kremlinului.

VIDEO Jandarmeria si justifica interventia brutala din Piata Victoriei cu imagini de la agentia de propaganda a Kremlinului, Russia Today

Jandarmeria a publicat pe contul sau de Facebook un film cu interventiile fortelor de ordine in timpul protestelor din alte tari, intre imaginile folosite fiind unele de la Russia Today, agentia de propaganda a Kremlinului.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Prima reactie a sefului Jandarmeriei, dupa interventia brutala din Piata Victoriei: Colegii mei si-au facut datoria.Oamenii n uniforma si merita respectul nostru

Seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos, a declarat, in prima iesire publica dupa interventia brutala din Piata Victoriei, ca jandarmii si-au facut datoria sica oamenii in uniforma isi merita respectul nostru. Jandarmii astia care au umplut tot netul acum sunt aceeasi pe care i-ati vazut la inundatii, care au scos oameni din zapada, a spus Cucos. Daca cineva se face vinovat de ceva, indiferent daca e in uniforma sau civil, va fi tras la raspundere, a adaugat el.

Dupa violentele din Piata Victoriei, jandarmii incearca sa se justifice cu poezii: `Poporul isi doreste....sange!`

Jandarmii continua sa se apere dupa interventia violenta din Piata Victoriei. Un angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Prahova a compus chiar o poezie in care vorbeste despre dezbinarea din.

Noi imagini de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei

Jandarmeria Romana prezinta pentru prima data filmul evenimentelor din Piata Victoriei. intr-o postare din urma cu nici o ora, cei de la jandarmerie refac intr-un montaj de 11 minute interventia din.

Klaus Iohannis: Interventia Jandarmeriei a fost puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. Cei vinovati trebuie identificati rapid si pedepsiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, violentele care au avut loc la protestul de vineri seara din Piata Victoriei. Seful statului si-a.

EXCLUSIV: Ionut Sindile, noul sef al Jandarmeriei, a coordonat actiunea in forta a jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Niste imagini difuzate, in exclusivitate, de B1 TV, arata ca.

Jandarmeria, lamuriri cu privire la prezenta procurorului militar la protestele din Piata Victoriei: A fost prezent. Asta nu inseamna ca avea atributii decizionale

Georgian Enache, purtator de cuvant la Jandarmeria Capitalei, a adus lamuriri cu privire la prezenta procurprului militar Bogdan Pirlog, la protestele din Piata Victoriei. Enache sustine ca procurorul militar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )