Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima reactie a sefului Jandarmeriei, dupa interventia brutala din Piata Victoriei: Colegii mei si-au facut datoria.Oamenii n uniforma si merita respectul nostru

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a sefului Jandarmeriei, dupa interventia brutala din Piata Victoriei: Colegii mei si-au facut datoria.Oamenii n uniforma si merita respectul nostru

Seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos, a declarat, in prima iesire publica dupa interventia brutala din Piata Victoriei, ca jandarmii si-au facut datoria sica oamenii in uniforma isi merita respectul nostru. Jandarmii astia care au umplut tot netul acum sunt aceeasi pe care i-ati vazut la inundatii, care au scos oameni din zapada, a spus Cucos. Daca cineva se face vinovat de ceva, indiferent daca e in uniforma sau civil, va fi tras la raspundere, a adaugat el. continuă pe Hotnews

Fosta avocata a lui Dragnea, pozitie neasteptata dupa interventia BRUTALA a jandarmilor: Sustine arestarea celor care au COMANDAT REPRESIUNEA

Pozitie neasteptata luata de avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Ea a criticat extrem de dur interventia brutala a jandarmilor de la protestul Diasporei de.

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii.

n jur de 30 de plngeri penale mpotriva jandarmilor, dupa interventia brutala din Piasa Victoriei. Jandarmeria: Vom colabora cu procurorii

In jur de 30 de protestatari au depus plangeri impotriva jandarmilor, care vor fi reunite intr-un singur dosar penal pentru purtare abuziva si abuz in serviciu, a declarat, luni, Ionel Corbu, procuror la Parchetul Militar. Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, a declarat, pentru Mediafax, ca institutia va colabora cu procurorii militari.

Prima reactie a Mishei, dupa ce Connect-R a anuntat despartirea

Connect-R si Misha s-au despartit, iar vestea a venit in urma cu putin timp. Connect-R a avut un mesaj pentru fanii sai in care a anuntat ca s-a despartit de Misha de doi ani, dar au ramas in relatii.

Prima reactie a PSD, dupa violentele de vineri

PSD Teleorman l-a criticat sambata pe presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta a renuntat in aceste momente la rolul de mediator. Organizatia PSD Teleorman este in total dezacord cu.

Prima reactie a MAE dupa prabusirea unui pod din Italia

Consulatul General al Romaniei la Torino spune ca nu a fost notificat in legatura cu existenta unor cetateni romani printre victimele prabusirii unui pod la Genova si nici nu a primit solicitari de.

Iohannis: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Presedintele Klaus Iohannis condamna ferma interventia brutala a Jandarmeriei, puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei si subliniaza ca incercarea de a infrange vointa oamenilor printr-o reactie violenta a fortelor de ordine este o solutie condamnabila. Presedintele subliniaza ca ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii pentru modul in care a gestionat evenimentele din seara trecuta, relateaza News. ro.

Frontline Club Bucharest: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie Frontline Club Bucuresti pe pagina de Facebook.

ONG-ul Frontline Club: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie ONG-ul Frontline Club Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )