Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piata Victoriei. Am strigat ca sunt ziarist si am ridicat minile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior n spate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piata Victoriei. Am strigat ca sunt ziarist si am ridicat minile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior n spate

Un ziarist HotNews. ro, Robert Mihailescu, a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, dupa ce Jandarmeria a inceput interventia in forta impotriva manifestantilor. continuă pe Hotnews

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Povestea uneia dintre cele mai tulburatoare imagini de la protestele din Piata Victoriei. Mihai era trt pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfacut legatura din spatele scaunului cu rotile si m-am aruncat peste el, protejndu-l

Un moment tulburator a fost surprins in timpul protestelor si violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. O femeie in scaunul cu rotile s-a aruncat peste un barbat sa-l protejeze de jandarmii care-l tarau si dadeau cu gaze lacrimogene. Danny Kiss a povestit pentru HotNews experienta brutala prin care a trecut.

Ce masuri au luat autoritatile pentru a-i identifica pe autorii violentelor de la protestele din Piata Victoriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca 64 de echipe operative formate din politisti si procurori lucreaza pentru identificarea autorilor violentelor de la mitingul de vineri seara din Piata Victoeiei. Ea a spus ca este o activitae compelexa si se deruleaza cu sprijinul Institutului National de Criminalistica.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis daca ii place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piata Victoriei, cand doi jandarmi au fost atacati de protestatari.

PROTEST DIASPORA. Dezvaluire-soc: Violentele din Piata Victoriei anuntate pe Facebook de pe 31 iulie

Dezvaluire-soc facuta la Antena 3 de Oana Zamfir. Violentele de la protestul diaspora erau anuntate pe Facebook inca de pe 31 iulie de catre Cezar Cristian Fanaru. NU luati copii cu voi la protestele din.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )